Met de iECHO BK4 beschikt Man Print & Sign over een nieuwe geavanceerde snijtafel die zowel harde als flexibele materialen kan snijden en frezen. De iECHO komt met een ruim arsenaal aan tools zodat een breed assortiment aan materialen zowel gefreesd als gesneden kan worden.

Er kunnen 2 tools gelijktijdig in de kop gemonteerd worden waardoor deze tools snel en eenvoudig gewisseld kunnen worden. Dankzij de automatische gereedschapsherkenning en de digitale en mechanische druk- en dieptecontrole kan er foutloos en uiterst precies gesneden en/of gefreesd worden.

Ultrasterk geïntegreerd frame

12 mm stalen frame van 600 kg met gekwalificeerde verbindingstechnologie. Deze is bij de BK4 30% sterker dan bij zijn voorgangers. Het frame is zeer betrouwbaar en duurzaam.

1 miljoen buigtesten

De kabel van de hele machine heeft 1 miljoen keer de buig- en vermoeidheidsweerstandstest doorstaan. Het heeft een langere levensduur en hogere veiligheid.

Geavanceerd transportsysteem

De iECHO snijtafels zijn voorzien van een transportsysteem waarmee rollen worden doorgevoerd. Volledige rollen posters, stickers, textiel etc. worden met minimale tussenkomst van de operator uitgesneden.

Combineren van snijmodules

Verschillende snijmodules kunnen naar behoefte vrij worden gecombineerd en voldoen aan de snijvereisten voor verschillende materialen in verschillende industrieën.

De maximale snijsnelheid is 1.8 m/s (4-6 keer sneller dan handmatig snijden), waardoor de productie-efficiëntie aanzienlijk wordt verhoogd.

Diverse afrolmechanismen

Kies het juiste afrolmechanisme op basis van het materiaal.

Toepassingen

Eigenschappen van de iECHO BK4

Leverbaar in 4 verschillende afmetingen

  • BK4-1311: 1.30 x 1.10 meter
  • BK4-1713: 1.70 x 1.30 meter
  • BK4-2011: 2.00 x 1.10 meter
  • BK4-2516: 2.50 x 1.60 meter

 

Efficient Cutting Heads

De maximale snijsnelheid is 1.8 m/s (4-6 keer sneller dan handmatig snijden), waardoor de productie-efficiëntie aanzienlijk wordt verhoogd.

 

IECHO AKI system

De diepte van het snijgereedschap kan nauwkeurig worden geregeld door het automatische mes initialisatie systeem.

Geavanceerd roldoorvoersysteem

De IECHO snijtafels zijn te voorzien van een doorvoersysteem waarmee rollen worden verwerkt. Volledige rollen posters, stickers, textiel etc. worden met minimale tussenkomst van de operator uitgesneden.

 

Precise Automatic Positioning System

Met de uiterst intelligente CCD-camera heeft de BK4 precieze positie en registratie herkenning. Dankzij barcode herkenning kunnen verschillende opdrachten automatisch herkend en uitgesneden worden. Hierdoor worden de opdrachten nauwkeurig en efficiënt verwerkt.