SK2 Large Digital Cutter

THE NEW STANDARD OF CUTTING SYSTEMS

  • Snelheden tot 2,0m/s
  • Leverbaar in 3 verschillende afmetingen
  • Magnetic Scale Positioning voor hoge precisie
  • Intelligent transportsysteem
Offerte of demo aanvragen

Met de iECHO SK2 beschikt Man Print & Sign over een nieuwste geavanceerde snijtafel die zowel harde als flexibele materialen kan snijden en frezen. De iECHO komt met een ruim arsenaal aan tools zodat een breed assortiment aan materialen zowel gefreesd als gesneden kan worden.

Er kunnen 3 tools gelijktijdig in de kop gemonteerd worden waardoor deze tools snel en eenvoudig gewisseld kunnen worden. Dankzij de automatische gereedschapsherkenning en de digitale en mechanische druk- en dieptecontrole kan er foutloos en uiterst precies gesneden en/of gefreesd worden.

Precise Magnetic Scale Positioning

Door de uiterst intelligente magnetische schaalpositionering heeft de SK2 de precieze positie tot wel 0.025mm en herhaal opdrachten tot wel 0.015mm

IECHO AKI system

De diepte van het snijgereedschap kan nauwkeurig worden geregeld door het automatische mes initialisatie systeem.

Intelligente tafel compensatie

Tijdens het snijproces wordt de snijdiepte van de tools real time aangepast zodat de afstand tussen de tafel en de tools gelijk blijven

Eigenschappen van de SK2 Large Digital Cutter

Leverbaar in 3 verschillende afmetingen

  • SK2-2516: 2.50 x 1.60 meter
  • SK2-3516: 3.50 x 1.60 meter
  • SK2-3532: 3.50 x 3.20 meter

 

Efficient Cutting Heads

De maximale snijsnelheid is 2.0 m/s (4-6 keer sneller dan handmatig snijden), waardoor de productie-efficiëntie aanzienlijk wordt verhoogd.

Geavanceerd roldoorvoersysteem

De IECHO snijtafels zijn te voorzien van een doorvoersysteem waarmee rollen worden verwerkt. Volledige rollen posters, stickers, textiel etc. worden met minimale tussenkomst van de operator uitgesneden.

 

IECHO Continuous Cutting System

Het intelligente transportsysteem zorgt ervoor dat het materiaal volledig automatisch wordt verwerkt. De doorlopende snijfunctie kan volledige rollen verwerken en daardoor de productiviteit verhogen.