VersaSTUDIO BD-8

  • Compacte, betaalbare UV-vlakbedprinter
  • A5-printbed
  • Print tot 102 mm hoog
  • Ontworpen voor optimale veiligheid
Offerte of demo aanvragen

Buitengewoon productaanpassing begint hier. Met de nieuwe VersaSTUDIO BD-8 kan iedereen – zelfs mensen zonder enige ervaring – snel en gemakkelijk levendige en gedetailleerde afbeeldingen printen op een groot aantal voorwerpen.

Sterker nog, de BD-8 past op uw bureaublad, waardoor hij ideaal is voor gebruik in thuisbedrijven, kleine kantoren, winkels en klaslokalen. Met een BD-8 is het toevoegen van waarde en aantrekkingskracht aan artikelen zoals telefoonhoesjes, cosmeticahoesjes, modeaccessoires, sportmemorabilia, geschenken, flessen en nog veel meer een fluitje van een cent.

Welkom in een nieuwe wereld van creatieve mogelijkheden.

Waar ideeën vorm krijgen

Het aanpassen van 3D-objecten is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met de BD-8 kunt u er het uwe van maken door levendige afbeeldingen en gedetailleerde tekst rechtstreeks op 3D-objecten te printen – of u nu creaties voor uw klanten personaliseert of merkproducten voor uw bedrijf maakt.

Levendige lichte kleuren printen op donkere oppervlakken

Print lichte kleuren op donkere oppervlakken met onze witte inktcartridge. Bovendien kunnen met de ingebouwde Primer-inkt ontwerpen worden geprint op texturen zoals glas en metaal.

Professionele printkwaliteit en gebruiksgemak

Iedereen kan gemakkelijk professionele resultaten behalen met de BD-8. De printer ondersteunt True Rich Color 3, een printinstelling die de kleurlevendigheid en nauwkeurigheid helpt te optimaliseren, en heeft verschillende printmodi met ingebouwde instellingsinformatie voor specifieke toepassingen, zodat u verzekerd bent van optimale resultaten op gladde, gebogen en oneffen oppervlakken.

Maximale prestaties. Minimale ruimte.

De BD-8 printer is een krachtpatser in een compact frame. Hij kan op een bureau worden geplaatst en dankzij de toegang aan de voorkant voor het instellen van media, het laden van inkt en onderhoud kan het tegen een muur worden geïnstalleerd. De BD-8 is ook veilig om mee te werken, dankzij het ontwerp met volledige afdekking voor bescherming tegen UV-licht, GREENGUARD Gold-gecertificeerde inkten en ingebouwde rookafzuiging.

Startprijs Ontworpen voor groei.

Met de BD-8 krijgt u printprestaties van professionele kwaliteit tegen een instapprijs, ontworpen voor de budgetten van starters en kleine, groeiende bedrijven. De printer wordt ook geleverd met een ingebouwde rookafzuiging, zodat u geen aparte, dure luchtfilter hoeft aan te schaffen. Gebruikers zullen ook het meegeleverde, eenvoudig te installeren ontwerp en de uitvoersoftware waarderen.

Print op ronde oppervlakken met een optionele roterende accessoire

De BD-8 maakt het mogelijk om volledig rond cilindrische en gebogen voorwerpen met een diameter tot 2 inch te printen, zoals pennen, potten en kleine flessen, met het optionele roterende printaccessoire.

Printeronderhoud gemakkelijk gemaakt

De BD-8 is uitgerust met innovatieve functies die het gemakkelijk maken om de printer gezond te houden en op het hoogst mogelijke niveau te laten presteren, zoals een automatische reinigingsfunctie die het oppervlak van de printkop reinigt om onzuiverheden en vuil te verwijderen. Hij is ook direct na installatie klaar voor gebruik en onze klantenservice is altijd maar één klik of telefoontje verwijderd.

GREENGUARD Gold Certified ECO-UV 5 (EUV5) inkt

De speciaal samengestelde, brede ECO-UV5 inkt van de BD-8 printer drukt prachtig af, droogt onmiddellijk en hecht goed op een grote verscheidenheid aan materialen. Deze hoogwaardige inkten hebben ook het GREENGUARD Gold certificaat verdiend – ’s werelds strengste en meest uitgebreide norm voor lage emissies van vluchtige organische stoffen (VOC’s) in de binnenlucht.

Inclusief FlexiDESIGNER VersaSTUDIO Edition-software

De BD-8 wordt geleverd met FlexiDESIGNER VersaSTUDIO Edition ontwerp- en uitvoersoftware waarmee zelfs mensen met weinig of geen printervaring direct na de aanschaf van hun printer kunnen beginnen met het aanpassen en personaliseren van producten met kleurrijke, opvallende afbeeldingen. Deze intuïtieve software met veel functies is een complete oplossing en biedt een groot aantal handige tools voor het creëren van vormen, tekst en effecten, terwijl de workflow ook wordt vereenvoudigd.

Inclusief VersaWorks 6
 Uitvoersoftware

Voor gebruikers die nog meer controle willen over outputinstellingen en mogelijkheden wordt elke BD-8-printer geleverd met krachtige, gebruiksvriendelijke VersaWorks 6 RIP-software. VersaWorks 6 is gebruiksvriendelijk en krachtig en biedt functies en tools die de kwaliteit optimaliseren en processen voor de printer, inkt en media stroomlijnen. VersaWorks vereenvoudigt ook het instellen van printlay-outs en wordt geleverd met ingebouwde kleurbeheertools om het reproduceren van specifieke kleuren gemakkelijker dan ooit te maken.

Alles op één plaats met de Roland DG Connect App

Beheer uw hele printproces naadloos vanuit één app – zelfs als uw bedrijf meerdere gebruikers of locaties heeft die zichtbaarheid nodig hebben.

De gebruiksvriendelijke Roland DG Connect app geeft u een gedetailleerd inzicht in uw printers terwijl uw toestellen optimaal blijven presteren. Zorg voor minder uitval en verbeter de efficiëntie met een assistent voor machinebewaking die in volledige harmonie met uw apparaat werkt.

BEKIJK ONS OOK OP: