• Play video

Roland Texart RT-640

  • 1440 dpi;
  • 4 of 8 Kleuren;
  • Printbreedte: 1615 mm;
  • Sublimatie inkt.

Lease mogelijkheden tot 60 maanden!

Offerte of demo aanvragen

De Roland RT-640 sublimatieprinter levert een uitstekende kwaliteit en levendige kleuren. De RT-640 is een echte meerwaarde voor uw bedrijf dankzij zijn brede waaier aan toepassingen, zoals kledij, signalisatie, interieurdecoratie, modeaccessoires en gepersonaliseerde producten.

De perfecte oplossing voor sublimatieprinten

De Texart RT-640 is een state-of-the-art toestel dat moeiteloos past in sublimatie-printworkflows voor de productie. De Texart-oplossing van Roland DG omvat de Texart-printer, Texart-inkten, de ErgoSoft Roland-editie RIP-software en opties voor accessoires zoals transferpapier. Hierdoor kunt u makkelijk aan de slag met uw sublimatie of zelfs de productie opvoeren.

Een geweldig eenvoudige productie

De RT-640 is ontworpen voor maximaal gebruiksgemak. Een automatisch mediadoorvoersysteem en take-up unit zorgen voor een gelijkmatige spanning en voorkomen dat het transferpapier scheeftrekt, terwijl de krachtige vacuüm het papier vlak houdt voor het printen. Het resultaat hiervan zijn nauwkeurige details en een perfect opgerold media. Het innovatief Roland Ink Switching-systeem schakelt automatisch over naar de back-up inktzakken als de primaire zak leeg is en levert tot 2000ml inkt per kleur in CMYK-modus.

Laat uw afbeeldingen schitteren met Texart SBL3 Inkt

Produceer levendige kleuren, vloeiende overgangen en haarscherpe beelden met snel drogende Texart sublimatie inkt. Texart-inkt is speciaal geformuleerd voor een breed kleurengamma met oranje en violet inktopties. Texart SBL3 inkt is ook verkrijgbaar in fluorescerend roze en gele inkten, die honderden levendige fluorescerende kleuren en zachte pastelkleuren produceren voor modieuze sportkleding, decoratie en opvallende signalisatie.

Eigenschappen van de Roland Texart RT-640

Uw keuze voor kwalitatieve sublimatieprints

De Roland RT-640 sublimatieprinter levert een uitstekende kwaliteit, levendige kleuren en bijzonder stabiele prestaties. De printer is beschikbaar in drie configuraties: met 4 kleuren CMYK (x2), acht kleuren CMYKLcLm + Oranje + Violet of CMYK + Oranje, Violet, Fluo Pink en Fluo Yellow.

 

Combinatie van snelheid en nauwkeurige mediadoorvoer

De Roland RT-640 heeft een printsnelheid van 22,0 m2/u bij een productiekwaliteit en een maximumsnelheid van 32,6 m2/u. Het transferpapier wordt vlak gehouden tijdens het printen. Bovendien zorgt een geavanceerd mediadoorvoersysteem voor een gelijkmatige spanning, zodat het materiaal niet kan schuintrekken. Zo bent u er zeker van dat het printmateriaal zorgvuldig wordt opgerold op het oprolsysteem, zodat u snel kan overgaan tot het transferproces.

 

 

Kies uit twee krachtige RIP’s

Voor de bediening van uw Roland RT-640 heeft u de keuze uit twee professionele RIP’s: enerzijds kunt u kiezen voor ErgoSoft Roland Edition, dat beschikt over een arsenaal aan functies die specifiek bedoeld zijn voor textiel en die in de textielprintsector bekendstaat om zijn uitstekende kwaliteit. Anderzijds kunt u kiezen voor Roland VersaWorks, dat eenvoudig en intuïtief te gebruiken is, zelfs voor onervaren gebruikers. U kunt uw voorkeur voor een bepaalde RIP aangeven bij aankoop van uw printer.

 

Inktsystemen garanderen continu printen

Het nieuwe inktsysteem van Roland werkt met luchtdicht verzegelde inktzakken van één liter. In vierkleurenmodus wordt er twee liter per kleur geladen, waarbij het systeem automatisch overschakelt op een nieuwe inktzak zodra de eerste leeg is. Zo kunt u ononderbroken printen. Om de productie nog sneller te laten verlopen, kunt u lege zakken vervangen zonder dat u de printer hoeft stil te leggen.

 

Bron: Roland website