• Play video

Roland VersaUV LEC2 S-Series

 • Printen op media van 762mm tot 1625mm breed
 • Beschikbaar in 3 lengteconfiguraties*
 • Printhoogte tot 200 mm, gewicht tot 100 kg/m2
 • EUV5-inkt + primer
  • 2x CMYK / CMYK + White, Gloss, Primer
  • Rood & oranje inkt

*F300/F400 configuraties alleen beschikbaar met LEC2-640S 1625mm


Lease mogelijkheden tot 60 maanden!

Offerte of demo aanvragen

Kenmerken

Uitgebreide hoogte- en gewichtsopties

 

De LEC2 S-Serie is buitengewoon veelzijdig en kan objecten tot 230 mm hoog en 100 kg/m2 printen.

Geavanceerde ECO-UV-inkt voor 3 inktconfiguraties

 

De nieuwe EUV5-inkt is zeer duurzaam voor buiten- en binnengebruik en biedt een superieure kras- en chemische bestendigheid. Bespaar tot wel 25% op uw inktkosten ten opzichte van de vorige generatie, en geniet van aanzienlijke verbeteringen op het gebied van donkere kleuren en schaduwen.

Er zijn verschillende inktconfiguraties beschikbaar: kies voor dubbele CMYK voor een hogere productiviteit of combineer CMYK met Wit, Gloss en Primer voor een compleet scala aan mogelijkheden (CMYKWhWhGlGl of CMYKWhWHGlPr). Dankzij de nieuwe, printbare primeroptie geniet u van een nog grotere mediacompatibiliteit. Gebruik de Witte inkt voor opvallende highlights of als basislaag voor donkere kleuren en de Gloss-inkt voor hoogglanzende of matte afwerkingen.

Veiligheidsfuncties

 

Een noodstop rond de zijkanten van het apparaat beschermt de operator in de drukke productieomgevingen. Bovendien is er een signaallicht met variabele waarschuwingen om de printerstatus duidelijk aan te geven.

Regelbare lage temperatuur UV-LED lampen

 

De intensiteit van de UV-LED-lampen kan worden aangepast met behulp van VersaWorks, zodat ze kunnen worden in- of uitgeschakeld, of naar wens ingesteld. Dit betekent dat Gloss, Primer en Wit kunnen worden gebruikt als kleeflaag voordat u in een secundair proces glitter of folie aanbrengt om deze dan met UV uit te harden en zodanig af te dichten.

Kies het juiste formaat

 

De LEC2 S-Serie wordt aangeboden in verschillende maten om aan alle productieomgevingen en -eisen te voldoen. Verkrijgbaar in twee breedtes: 762 mm en 1625 mm. De 762 mm versie is beschikbaar met een flatbed van 2085 mm, en het 1625 mm model is verkrijgbaar in 3 lengtes (F200, F300 of F400).

Gezien de behoefte aan flexibiliteit in de huidige markt, bieden we op verzoek ook op maat gemaakte versies van de S-Serie aan, voor degenen die een alternatieve flatbedlengte of een printer met belt nodig hebben.

Ultieme veelzijdige printproductie

 

Produceer levendige en opvallende ontwerpen van hoge kwaliteit op een breed scala aan objecten en substraten, waaronder metaal, plastic, karton, hout, canvas, vinyl, papier en nog veel meer, geschikt voor materiaal tot 200 mm hoogte.

Inktconfiguraties voor elk bedrijf

Door gebruik te maken van de nieuwste EUV5-inkten voor uitzonderlijk en hoogwaardig drukwerk, gaan we verder dan CMYK om u nog meer opties en flexibiliteit te bieden.

Glanzende Inkt

Creëer een veelzijdigheid aan speciale structuureffecten, gesimuleerde reliëfafwerkingen en puntafwerkingen.

Geïntegreerde primer

Breng de primer met precisie aan op het printgebied voor uitgebreide mediacompatibiliteit.

Witte inkt

Druk witte tekst en afbeeldingen in hoge resolutie af of gebruik ze als basislaag voor donkere en transparante materialen.

Rode en oranje inkt

Met True Rich Color kunt u nu het huidige kleurengamma uitbreiden en prachtige rode en oranje kleuren naar boven brengen.

Promotionele en gepersonaliseerde objecten

Produceer reclamegadgets, gepersonaliseerde geschenken, merkartikelen en trofeeën.

 • Print op verschillende objecten of produceer snel een enkel stuk op maat met een minimale insteltijd. Maak mallen om op specifieke producten te printen.
 • Lever al bij de eerste keer de beste printkwaliteit af zonder te hoeven herprinten, en bied producten aan tegen een premium prijs.
 • Geprinte producten zijn direct klaar voor verzending, zodat u altijd de snelste op de markt kunt zijn.
 • Eenvoudig te integreren in bestaande workflows, zoals verkoop & orderbehandeling in webshops.

Verpakkingen, mock-ups en proofs

Maak realistische mock-ups en samples op de originele of vervangende substraten, met unieke afwerkingen en speciale effecten.

 • Lever prachtige printkwaliteit met de fijnste details, voor de meest veeleisende klanten.
 • Creëer hoogwaardige en unieke effecten, zoals lak, reliëf, haptische texturen of hot foil-simulatie.
 • Lever meerdere variaties, in antwoord op kleine of veranderende verzoeken, tegen lage kosten en hoge snelheid.
 • Produceer kleurnauwkeurige mock-ups en samples die overeenkomen met de gewenste output, merkidentiteit en behoeften van de klant.

Sign & graphics

Beursgraphics, winkelsignalisatie, voertuigwraps, display graphics en POP/POS, voor zowel binnen als buiten.

 • Hogere winstmarges op specialistische signage opdrachten, inclusief primerinkt voor moeilijke substraten.
 • Automatische optimalisatie van de totale productietijd waarbij openingen tussen de geprinte objecten worden overgeslagen.
 • Direct klaar voor afwerking en installatie, voor snelle doorlooptijden bij last-minute opdrachten of buitengewone verzoeken.

Industrieel printen

Print afbeeldingen op bedieningspanelen, behuizingen, meetapparatuur of zelfs grote objecten zoals deuren of vloerpanelen met een maximale printhoogte van 230 mm.

 • Verminder de productiekosten, opslagkosten en -tijd ten opzichte van analoge technologieën, zoals zeefdruk of tampondruk.
 • Voeg in één keer sequentiële nummering, codes, variabele logo’s of gepersonaliseerde beelden toe aan de productieworkflow.
 • Bewezen betrouwbaarheidsrecord en eersteklas ondersteunings- en adviesdienst om aan elke productiebehoefte te voldoen.
 • Integreer VersaWorks 6 snel en eenvoudig in de bestaande productieworkflow.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Tel. +31 (0) 299-39 33 90

E-mail. sales@manprint-sign.nl