• Play video

Roland BN-20 Serie

Compacte en betaalbare printer/snijplotter

  • Geschikt voor op uw bureau
  • Krachtige software inbegrepen
  • Print & Cut
  • Mediabreedte: 150 tot 515 mm
  • ECO-SOL MAX / MAX2 & MAX 3 inkt

Lease mogelijkheden tot 60 maanden!

Offerte of demo aanvragen

De BN-20 en BN-20A desktop printer/snijplotters openen een wereld van grafische mogelijkheden, met het hoogste kwaliteitsniveau. Met piëzo-inkjetprintkoppen die tot 1440 dpi printen. De BN-20 Serie produceert prints van uitzonderlijke kwaliteit met vloeiende overgangen, hoge densiteit en diepe beeldverzadiging, ideaal voor al uw prints. Gebruik de Roland BN-20 Serie om bijvoorbeeld schitterende stickers, posters en hittetransfers te maken.

Printen en snijden in één geïntegreerde workflow

De VersaSTUDIO BN-20 Serie stroomlijnt het productieproces door automatisch contoursnijden van de geprinte uitvoer en elimineert de noodzaak om graphics opnieuw te laden en te positioneren in een afzonderlijke snijplotter. Voor gelamineerde graphics kunnen gebruikers met ons optisch vierpuntsregistratiesysteem Quadralign® prints verwijderen, lamineren en opnieuw laden om ze te snijden. Quadralign lijnt het snijpad automatisch uit om scheefstand en vervorming te voorkomen.

Geen enkele Roland DG-oplossing is eenvoudiger te gebruiken

Alle functionaliteit van de BN-20 Series wordt beheerd door de bijgeleverde Roland VersaWorks 6 RIP-software, waarmee gebruikers artwork efficiënt kunnen voorbereiden voor zowel print- als snijfuncties. De BN-20 Serie is een intuïtieve oplossing die de printproductie vereenvoudigt en gebruikers helpt hun output en kosten gemakkelijk te beheren door de vervanging van verbruiksartikelen zoals wissers en contoursnijmessen te controleren. De BN-20 en BN-20A kunnen via de USB-interface worden aangesloten voor optimaal gebruiksgemak.

Professionele inktopties in een desktop-apparaat

Roland Eco-Sol MAX-inkt biedt een snelle droogtijd, een hoge dichtheid, een breed kleurengamma en een lage kostprijs per vierkante meter. De BN-20 en BN-20A kunnen worden ingesteld voor het printen op zowel standaard- als luxeartikelen.

ECO-SOL MAX-inkten zijn GREENGUARD Gold-gecertificeerd, om te voldoen aan enkele van ’s werelds strengste normen voor gebruik in scholen en gezondheidszorgomgevingen.

CMYK


Vierkleuren standaard proceskleuren inkjetprinten.

CMYK + Wit*


Voor gebruik met transparante of gekleurde media, kan witte inkt worden geprint als steunkleur of als onderlaag om de helderheid en ondoorzichtigheid van full-colour afbeeldingen te vergroten.

CMYK + Metallic*


Metallic inkt kan worden geprint als een steunkleur of gecombineerd met CMYK om meer dan 500 opvallende metallic en parelmoerkleuren te produceren.

*Alleen BN-20

Eigenschappen van de Roland BN-20 Serie

Printsoftware meegeleverd

De software die uw printer aanstuurt wordt ook gratis meegeleverd. Updates voor VersaWorks kunt u gratis downloaden.

 

Zelf designs maken

U krijgt er de ontwerpsoftware R-Works gratis bij. Met deze software maakt u op een heel eenvoudige manier ontwerpen die u kunt afdrukken en uitsnijden met de Roland BN-20. U kunt uw eigen designs met tekst en beeld ontwerpen of eenvoudigweg foto’s importeren. Zo maakt u in een handomdraai originele designs.

Printen en snijden in één

De Roland BN-20 is een printer die voorzien is van een snijmesje. Uw prints worden zodoende automatisch uitgesneden. U kunt de Roland BN-20 serie ook als snijplotter gebruiken. Het is namelijk niet nodig om eerst te printen.

 

Kleine printer met grote mogelijkheden

De Roland BN-20 serie zijn compacte en gebruiksvriendelijke toestellen, waarin u materiaal met een maximale breedte van 51 cm kan laden. In ruil voor deze kleine investering krijgt u een brede waaier aan toepassingen voor zowel indoor als outdoor. Denk maar aan signalisatie, stickers, labels, transfers voor textiel, verkoopdisplays, raamstickers, posters en nog veel meer.