• Play video

Roland BN-20

  • Klein formaat;
  • Geschikt voor op uw bureau;
  • Eco-Sol MAX inkt;
  • Waterbased FPG;
  • Printen & Snijden.
Offerte of demo aanvragen

Maak kennis met de Roland BN-20. Dit desktop-toestel combineert printen met snijden en bij beide werkzaamheden voldoet de Roland BN-20 aan een zeer hoge kwaliteit. Gebruik de Roland BN-20 om bijvoorbeeld schitterende stickers, posters en hittetransfers te maken.

U kunt de Roland BN-20 gebruiken met zilverkleurige metallic inkt. Door deze inkt te combineren met de standaardkleuren verkrijgt u meer dan 500 schitterende metallic kleuren. De resultaten zijn verbluffend!

Eigenschappen van de Roland BN-20

Kleine printer met grote mogelijkheden

De Roland BN-20 is een compact en gebruiksvriendelijk toestel, waarin u materiaal met een maximale breedte van 51 cm kan laden. In ruil voor deze kleine investering krijgt u een brede waaier aan toepassingen voor zowel indoor als outdoor. Denk maar aan signalisatie, stickers, labels, transfers voor textiel, verkoopdisplays, raamstickers, posters en nog veel meer.

 

Eco-solvent of watergebaseerde inkt

U kunt kiezen tussen de alom geprezen ECO-SOL MAX inkt en de watergebaseerde FPG inkt van Roland DG. ECO-SOL MAX is perfect geschikt voor zowel indoor als outdoor toepassingen. U kunt de Roland BN-20 gebruiken met enkel de standaardkleuren (CMYK) of met de standaardkleuren plus metallic zilver of wit. De watergebaseerde inkt is op zijn beurt ideaal voor indoor toepassingen. Deze inkt is beschikbaar in vier kleuren (CMYK).

 

Printsoftware meegeleverd

De software die uw printer aanstuurt wordt ook gratis meegeleverd. Updates voor VersaWorks kunt u gratis downloaden.

Printen en snijden in één

De Roland BN-20 is een printer die voorzien is van een snijmesje. Uw prints worden zodoende automatisch uitgesneden. U kunt de Roland BN-20 ook als snijplotter gebruiken. Het is namelijk niet nodig om eerst te printen.

 

Zelf designs maken

U krijgt er de ontwerpsoftware R-Works gratis bij. Met deze software maakt u op een heel eenvoudige manier ontwerpen die u kunt afdrukken en uitsnijden met de Roland BN-20. U kunt uw eigen designs met tekst en beeld ontwerpen of eenvoudigweg foto’s importeren. Zo maakt u in een handomdraai originele designs.

Bron: Website Roland