VersaSTUDIO BY-20

  • Complete DTF-oplossing
  • Eenvoudig direct-naar-film-proces
  • Kan ook fungeren als standalone snijplotter
Offerte of demo aanvragen

De gloednieuwe VersaSTUDIO BY-20 is de ultieme direct-naar-film-printer voor op het bureau… en nog veel meer. De BY-20 is gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en efficiënt en maakt het decoreren van kleding en accessoires met levendige, gedetailleerde graphics snel en eenvoudig – zelfs voor mensen zonder printervaring.

Bovendien kun je met de geïntegreerde contoursnijfunctie van de BY-20 hittetransfer-graphics van PVC-platen produceren – allemaal op één betaalbaar compact apparaat.

Creëer gepersonaliseerde kleding en accessoires met

Eén compact, gebruiksvriendelijk apparaat

De VersaSTUDIO BY-20 is een zeer veelzijdig desktopapparaat dat ideaal is voor een reeks direct-naar-film-kledingtoepassingen, zoals het maken van gepersonaliseerde T-shirts, sportkleding, draagtassen en meer. Je kunt de geïntegreerde contoursnijmogelijkheden van de BY-20 ook gebruiken om letters, cijfers en andere hittetransfer-graphics te produceren.

Verbetert het ontwerp en de efficiëntie van kledingdecoratie

Met zijn gebruiksvriendelijke bediening, hoge printsnelheden en intuïtieve software maakt de VersaSTUDIO BY-20 het ontwerpen en creëren van gepersonaliseerde kleding eenvoudiger dan ooit. Je kunt je graphics ook overbrengen op een breed scala aan materialen, waaronder katoen, polyester, denim, nylon, rayon en meer.

Eenvoudig te gebruiken, zelfs voor beginners

De BY-20 is zó gebruiksvriendelijk – zelfs beginners kunnen meteen output van professionele kwaliteit produceren. Nadat je op de aan/uit-knop hebt gedrukt, kunnen alle andere bewerkingen – van printerinstellingen en onderhoud tot het snijden van vellen – worden uitgevoerd met de intuïtieve utility-software. Er is zelfs een ondersteuningsfunctie die je op een eenvoudig te begrijpen manier door de verschillende menufuncties leidt.

Professionele kwaliteit

De BY-20 levert consistent kwaliteitsresultaten waarop professionals kunnen vertrouwen. Dat komt omdat hij over dezelfde geavanceerde printtechnologieën beschikt als de geavanceerde grootformaatprinters van Roland DG. Je kunt een rijke, kleurrijke, high-definition output verwachten, print na print. Bovendien biedt de meegeleverde ontwerp- en outputsoftware alle functies en tools die je nodig hebt om snel en eenvoudig verbluffende graphics te maken.

Instapprijs


De BY-20 is een professionele printer met een prijs die past bij het budget van diegenen die net beginnen. Hij wordt geleverd met ontwerp- en outputsoftware, zodat je meteen kunt beginnen met printen.

Compact formaat


Klein genoeg om op je bureau te passen – de BY-20 is ideaal voor je thuiskantoor of winkel. Setup van media, laden van inkt en onderhoud kunnen bovendien vanaf de voorkant van de printer worden uitgevoerd, waardoor de benodigde ruimte nog kleiner wordt.

Betrouwbaar, duurzaam en onderhoudsvriendelijk


Betrouwbaarheid is standaard bij de BY-20, zodat je kunt rekenen op een vloeiende consistente prestatie. Gemakkelijk te volgen instructies en intuïtieve engineering maken periodiek onderhoud en vervanging van verbruiksartikelen tot een fluitje van een cent.

Efficiënte productie

De BY-20 heeft twee keer zo hoge printsnelheden als vorige modellen en biedt een ideale workflow voor DTF. Je kunt opdrachten kosteneffectief en snel uitvoeren. Een groot aantal handige gebruikersfuncties, waaronder media- en inktsystemen die aan de voorzijde worden geladen, vereenvoudigen de workflow voor maximale efficiëntie. Bovendien maakt de eenvoudige integratie van de BY-20 in populaire DTF-poederschudder- en verwarmingseenheden een geautomatiseerd systeem mogelijk.

BEKIJK ONS OOK OP: