VersaOBJECT COi-serie

  • Printen van topkwaliteit direct op object of substraat.
  • Printen met speciale effecten voor producten met toegevoegde waarde.
  • Hoog volume maatwerk en personalisering van voorwerpen.
  • Verkrijgbaar in een maat en samenstelling die bij uw bedrijf passen.
Offerte of demo aanvragen

Breng het personaliseren van objecten naar nieuwe hoogten met de VersaOBJECT CO-i-serie UV-vlakbedprinters. Digitaal UV-printen was nog nooit zo veelzijdig en de CO-i Serie is de perfecte oplossing voor het personaliseren van platen of objecten tot 242 mm hoog en zelfs onregelmatige 3D-objecten.

CO-640i

Vlakbed UV-printer

Te bedrukken breedte

1.612mm

Te bedrukken lengteopties

1.500mm

2.500mm

3.050mm

 

Beschikbare inkt

CMYK, Gloss, Wit, Rood,

Oranje, Primer

CO-300i

Vlakbed UV-printer

Te bedrukken breedte

749mm

Te bedrukken lengteopties

1.500mm

Beschikbare inkt

CMYK, Gloss, Wit, Rood,

Oranje, Primer

Ultieme veelzijdige printproductie

Produceer levendige en opvallende graphics van hoge kwaliteit op een breed scala aan objecten en substraten, waaronder metaal, plastic, karton, hout, canvas, vinyl, papier en nog veel meer, geschikt voor materiaal tot 242 mm hoogte.

Indrukwekkende hoogte- en gewichtsopties

De CO-i Serie is buitengewoon veelzijdig en kan op objecten tot 242 mm hoog en 100 kg/m2 in gewicht printen.

Geïntegreerd bedieningspaneel

Het bedieningspaneel van de CO-i Serie is geïntegreerd in de tafel, zodat u efficiënter kunt werken in minder ruimte. Het efficiëntere ontwerp elimineert het risico op struikelen over kabels, vermindert de kans op schade aan het apparaat en verhoogt de veiligheid.

Op grote hoeveelheden kleinere items printen

Verbeter uw productiviteit met een snelle en efficiënte direct-to-object printoplossing. Met de CO-i Serie kunt u in één keer unieke details op meerdere items printen en met VersaWorks 6 functies zoals printen met variabele gegevens kunt u elk artikel snel en met minimale instellingen individueel personaliseren.

Distance modus (afstandsmodus)

De CO-i Serie UV-vlakbedprinters hebben een innovatieve Distance modus. Dit maakt het mogelijk om te printen op convexe, concave of onregelmatige oppervlakken met behoud van een uitstekende kwaliteit en scherpte.

Regelbare lage temperatuur UV-LED-lampen

De intensiteit van de UV-LED-lampen kan worden aangepast met behulp van VersaWorks, zodat ze kunnen worden in- of uitgeschakeld, of naar wens ingesteld. Dit betekent dat Gloss, Primer en Wit kunnen worden gebruikt als kleeflaag voordat u in een secundair proces glitter of folie aanbrengt om deze dan met UV uit te harden en zodanig af te dichten.

Veiligheidsfuncties

Een noodstopperimeter rond de voet (en aan de zijkant van het apparaat) beschermt de operator in de drukste productieomgevingen. Bovendien is er een signaalbaken met variabele waarschuwingen om de printerstatus duidelijk aan te geven.

Hoogwaardige en veelzijdige inkt

Door gebruik te maken van de nieuwste ECO-UV EUV5-inkten voor uitzonderlijk en hoogwaardig drukwerk, gaan we verder dan CMYK om u nog meer opties en flexibiliteit te bieden. Praat met een Roland DG expert over uw vereisten om de juiste inktconfiguratie voor u te ontdekken.

ECO-UV5-inkten zijn GREENGUARD Gold-gecertificeerd, owat betekent dat ze voldoen aan strenge normen voor lage chemische emissies, waardoor ze ideaal zijn voor toepassingen binnenshuis.

CMYK


Produceer een enorm kleurengamma met CMYK-inkt of verdubbel de inkt voor een nog hogere productiviteit.

Glans


Genereer een veelheid aan tastbare effecten, gesimuleerde reliëfs en glanzende afwerkingen

Hoogdekkend wit


Print witte details met een hogere dekkracht of voeg sub-coatings toe voor donkere of transparante materialen.

Rood en oranje


Met onze True Rich Color-voorinstelling kunt u het beschikbare kleurengamma uitbreiden en merkkleuren perfect reproduceren

Primer


Breng de primer met precisie aan op het printgebied voor uitgebreide mediacompatibiliteit

Eigenschappen van de VersaOBJECT CO-i Series

BEKIJK ONS OOK OP: