B-Max Transfer Pro 350 & 400

Maximale mediabreedte:
BMAX-350: 35cm
BMAX-400: 40cm

Maximale printsnelheid: 20 m2 per uur
Inkt: DTF-inkt, CMYK + Wit
RIP Software: Photoprint RIP software
Bevat een pigment printer, poedermachine, droog- en take-up systeem


Lease mogelijkheden tot 60 maanden!

Offerte of demo aanvragen

Start met de massaproductie van textieltransfers op klein formaat. De B-Max Transfer is de kleinere variant van de B-Max Transfer 600 en kan een maximale mediabreedte van 35cm (B-Max 350) & 40cm (B-Max 400) aan. Dit is een totaalproduct dat een pigment printer, poedermachine, droog- en take-up systeem bevat. Zo bespaart u ongelooflijk veel tijd en heeft u minder handelingen.

Hoge productiesnelheid

De B-Max Transfer behaalt een maximale printsnelheid van 20 m2 per uur (CMYK) door het gebruik van de ingebouwde Epson XP600 (B-Max 350) printkop & Dual i3200 Epson printkoppen (B-Max 400).

Geschikt voor een ruim assortiment aan materialen

Prachtige printkwaliteit

4 machines in 1

Uw opdracht zal eerst gespiegeld geprint worden op een transparante PET film door een 4 kleuren (CMYK) pigment printer. De printer zal ook een witte inkt gebruiken om de transfer dekkend te maken. De volgende stap is dat uw transfer doorgaat naar de poedermachine. Hier zal het een poeder en lijmlaag krijgen. In zijn geheel zal het gedroogd worden in de droog-unit. Het take-up systeem zal netjes uw opdracht oprollen om vervolgens gemakkelijk te verwerken.