DTG Printers

MAN Print & Sign staat niet alleen al jaren bekend om haar kwalitatief hoogwaardige assortiment, maar ook om haar service en deskundigheid. Door onze eigen technische buitendienst en specialisten kunnen wij u op elke gebied optimaal en zo deskundig mogelijk van dienst zijn.

 • Pre-Treater-IV

  Pre Treater IV

  De nieuwste ontwikkeling op het gebied van pre treaters is de Pre Treater IV. Een automatisch high-end pretreat systeem voor professionele gebruikers.
  Meer lezen
 • TexJet More

  De TexJet More printer is de ideale oplossing voor een lage investering met een hoge productiecapaciteit. Een unieke combinatie van hardware, software en inkt. Ontworpen door experts met als resultaat een top machine die makkelijk, snel en winstgevend is voor uw onderneming.
  Meer lezen
 • Texjet Echo

  De Texjet Echo printer is de ideale oplossing voor een lage investering met een hoge productiecapaciteit. Een unieke combinatie van hardware, software en inkt. Ontworpen door experts met als resultaat een top machine die makkelijk, snel en winstgevend is voor uw onderneming.
  Meer lezen
 • TexJet shorTee

  De TexJet shorTee printer is het instapmodel met de kracht en functionaliteit van een high-end machine. Perfecte afdrukken op textiel keer op keer.
  Meer lezen
 • Zeefdruk/Digitale Print

  De Texjet PLUS Advanced dtg printer is uitgerust met het “easy table serie” systeem dat bestaat uit de basis en de uitwisselbare platen. Deze zijn ontworpen om samen te werken.
  Meer lezen
 • Pre-Treater

  Pre Treater III

  Bereik levendige kleuren, scherpere details en nog betere wasbestendigheid met de Pre-Treater III. Een automatische voorbehandeling oplossing voor donker gekleurde stukken en polyester mixen.
  Meer lezen
 • dtg-accessoires

  Texjet Accessoires

  De revolutionare “Easy Table Series” producten zijn gemakkelijk verwisselbare platen. Dit systeem is specifiek ontworpen om uw workflow en productiviteit te optimaliseren.
  Meer lezen