Roland EU-1000MF

LED-UV Vlakbedprinter

 • Print met de EU-1000MF tot 2.440 mm x 1.220 mm en met een maximale hoogte van 95 mm.
 • Print op PVC-panelen, schuimpanelen, golfkarton, aluminium platen en meer.
 • Snel printen met modellen met vier kleuren/vier koppen en zes kleuren/zes koppen.
Offerte of demo aanvragen

Met de Roland EU-1000MF kunt u nu op hoge snelheid rechtstreeks printen op substraten tot wel 2.440 mm x 1.220 mm en een maximale hoogte van 95 mm. Niet alleen kunt u printen op PVC-panelen, maar ook op schuimpanelen, golfkarton, aluminium platen en nog veel meer.

Dankzij modellen met vier kleuren/vier koppen en zes kleuren/zes koppen kunt u snel en gemakkelijk printen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Betrouwbaar en hoogwaardig printen is geen enkel probleem met de EU-1000MF. Dit is te danken aan hoogwaardige, E-US-inkten, een vloeistofgekoeld LED-lampsysteem, een vacuümbed met vier zones en vele andere geavanceerde functies.

Grootformaat vlakbed printen
tegen de prijs, kwaliteit en snelheid die u nodig hebt

 

Of u nu bewegwijzering en graphics levert voor winkelfronten, evenementen, bedrijfs-, interieurdecoratie of een willekeurig aantal andere toepassingen, de EU-1000MF is een revolutionaire manier om te printen en nieuwe zakelijke kansen te creëren. De EU-1000MF is compatibel met honderden substraten en levert high-impact graphics, past naadloos in uw werkruimte en biedt het gemak, de snelheid, de kwaliteit en de waarde die u nodig hebt om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Voordelige inkten, intuïtieve bediening

 

Naast CMYK proceskleuren zijn de nieuwe E-US inkten beschikbaar in White en Clear Varnish op de 6C-configuratie, wat hoogwaardige printresultaten
levert voor honderden toepassingen. De EU-1000MF biedt een aantal inktvoordelen voor

 • Eenvoudig laden van inkt

U kunt u de 2,5-liter inkttanks tussendoor bijvullen, voor printen met een hoge productiviteit en een hoog volume.

 

 • LCD-weergave inktniveau

Biedt onmiddellijke weergave van de inktstatus voor snelle, efficiënte navullingen in het midden van een printjob.

 • Printen tegen lage kosten

Kosteneffectieve inkten in vergelijking met andere UV-inkten voor grootformaat vlakbedprinters.

 

 • Verleng de levenscyclus van uw witte inkt

Automatisch schudden voorkomt dat witte inkt zich in de tank nestelt om een consistente kwaliteit te handhaven.

LED-lampen met vloeistofkoeling

Vloeistofkoeling verlengt de levensduur van uw lampen aanzienlijk, waardoor het printproces sneller en efficiënter wordt.

Uitlijnpennen voor substraat

Zorg voor een consistente paneel- en printplaatpositionering met media-uitlijnpennen in de hoek van het vlakbed, die met een druk op de knop omhoog springen voor automatische uitlijning met het printherkomstpunt.

Eenvoudige verwerking van substraten

Positieve luchtdruk maakt een veilige, stevige plaatsing van zware folies en substraten mogelijk, waardoor het laden en het printen eenvoudig en stabiel is.

Elektronisch vacuümbed

Hoewel veel concurrerende vlakbedapparaten afhankelijk zijn van handmatige luchtschakelaars, heeft de EU-1000MF een elektronisch vacuümbed met vier zones dat automatisch zuigkracht en ondersteuning toevoegt in bepaalde gebieden.

Productiviteits eigenschappen

 • De geavanceerde printkoptechnologie omvat een beschermingssysteem voor de printkop dat de impact van media detecteert, evenals automatische positionering van de media- en printkophoogte voor een eenvoudige installatie en uitvoer.

 

 • Het antistatische ionisatiesysteem vermindert statische interferentie en verhoogt de printkwaliteit

 

 • Elektromagnetische uitlijnpennen zorgen voor een nauwkeurige mediaplaatsing en positieve luchtdruk helpt gebruikers plaatmateriaal te laden.
 • De zijtafel voor het bedieningsstation maakt een comfortabel en handig beheer van de machine mogelijk met de toegankelijke plaatsing van een PC of laptop.

 

 • SAi FlexiPrint Plus Roland DG Edition Software RIP is inbegrepen bij de machine-aankoop en biedt Pantone-bibliotheken; evenals intuïtief nesten, schalen, bijsnijden en meer om kwaliteitsprints te garanderen.