BIZON UV8300 EN UV8500

  • UV-LED roll-to-roll printer;
  • Maximale printbreedte 3.20 of 5.20 meter;
  • Maximale printhoogte tot 3 mm;
  • 4 tot 8 kleuren;
  • Print met een snelheid van max 120 m²/uur;
  • Resolutie 720 x 2880 dpi;
  • Caldera of SAi RIP software.

Lease mogelijkheden tot 60 maanden!

Offerte of demo aanvragen

Een super grootformaat UV-LED roll-to-roll printer – leverbaar in breedtes van 3.20 en 5.20 meter – een echt werkpaard! De printer bevat twee krachtige UV-LED lampen. U heeft de keuze uit verschillende inktconfiguraties. De machine kan worden uitgerust tot maximaal 9 printkoppen. Om snelheid en functionaliteit te combineren zijn er verschillende printkop-opstellingen mogelijk. De maximale snelheid die kan worden behaald is 120 m2/uur. U maakt eenvoudig banners, meshdoeken, raamdecoratie, wandbekleding, backlit lichtbakken en meer. De inkt is meteen droog waardoor u de prints direct kunt afwerken. CALDERA software zorgt voor snelle ripsnelheden, een groot kleurbereik en een topresultaat. Uw materiaalverlies wordt geminimaliseerd door vele handige software-opties.

Eigenschappen van de BIZON UV8300 EN UV8500

UV-inkt

De BIZON UV8300 en UV8500 UV-LED roll-to-roll printers kunnen worden geleverd met 4 tot 8 kleuren in een combinatie naar keuze. Met de geavanceerde UV inkt kunt u uw klanten een uniek premium product aanbieden. De configuratie met licht cyaan, licht magenta, wit en gloss die standaard beschikbaar is, biedt nog meer flexibiliteit. Breng heldere accenten aan en een heldere kleurenkwaliteit op donkere of transparante substraten met witte inkt. Bovendien kunt u met gloss inkt stijlvolle textuur- en reliëf-effecten produceren, zowel met een glanzende als matte afwerking.

 

LED-lampen

De ingebouwde LED-lampen zorgen voor de droging van de inkt. Daarbij komt geen hitte vrij, waardoor u op hittegevoelige materialen kunt printen. De inkt is vrijwel meteen droog waardoor u de geprinte materialen direct kunt verwerken.

 

Uw betrouwbare partner

MAN Print & Sign staat garant voor betrouwbaarheid en deskundigheid. Wij leveren betrouwbare, gebruiksvriendelijke en duurzame grootformaat oplossingen, passend binnen ieders budget. Dankzij een serviceorganisatie met landelijke dekking bent u verzekerd van zeer korte reactietijden en uitstekende telefonische ondersteuning.

Automatisch op- en afrolsysteem

De BIZON is voorzien van een automatisch op- en afrolsysteem met spanstangen dat vooral zijn nut bewijst bij grote printopdrachten. Deze spanstangen zorgen ervoor dat het materiaal recht wordt doorgevoerd en vlak blijft.

 

Onberispelijke kwaliteit

Dankzij de hoogwaardige printkoppen worden zelfs bij hoge snelheid mooie volvlakken en egale kleurovergangen geprint.

 

Software

De printer wordt ondersteund met Caldera of SAi RIP-software, de ultieme RIP-tools voor het afdrukken van grootformaat en super grootformaat print toepassingen. Al deze krachtige en onmisbare tools worden beheerd in een eenvoudige gebruikersinterface, zodat uw productie snel te beheren is, van begin tot eind.