• Play video

Roland TrueVIS SG3 Serie

True Rich Color 3: Superieure kleurweergave, brede kleurengamma voor RGB afbeeldingen;
7″ touch-screen bedieningspaneel;
TU-systeem nu aan beide zijden verstelbaar.

Maximale mediabreedte:
SG3-300: 762 mm
SG3-540: 1.371 mm


Lease mogelijkheden tot 60 maanden!

Offerte of demo aanvragen

Een nieuw ontworpen chassis, componenten van hoge kwaliteit en een reeks verbeteringen aan de verwerking van media maken de SG3 perfect voor de productie van decals, kleine borden, car wraps en nog veel meer!

TrueVIS, de alles-in-één oplossing die wereldwijd duizenden bedrijven heeft getransformeerd, gaat nu een nieuwe evolutiefase in voor het digitale tijdperk. Geef uw bedrijf een stimulans met een winnend partnerschap en laat uw bedrijf met vertrouwen groeien.

Touchscreen-functionaliteit

Bedien uw toestel met het grootste gemak dankzij het 7″ touchscreen, compleet met duidelijke en eenvoudige menu’s om u de informatie en functionaliteit te geven die u nodig heeft.

  • Instellingen en meldingen bekijken.
  • Zie inkt status, resterende printtijd en print thumbnail.
  • De take-up eenheid bedienen en vellen snijden.

Stel uw klanten tevreden met een perfecte kleur

De TrueVIS SG3 produceert prints van uitzonderlijke kwaliteit, in levendige, maar ook natuurlijke kleuren, die zich volledig onderscheid van de massa. Met een verbeterde Print & Cut-nauwkeurigheid en productie-efficiëntie kunt u nu dezelfde dag nog gesneden stickers, etiketten en levendige voertuigwraps etc. produceren en verwerken.

Eenvoudige mediakalibratie

Bespaar nog meer tijd met snelle en eenvoudige compensatie van media-afstand en -toevoer. De optische registertechnologie zorgt voor nauwkeurige prints en herhaalopdrachten zonder gedoe.

Geïntegreerde take-up unit

De SG3-oplossing is robuust, nauwkeurig en gebruiksvriendelijk en bevat een ingebouwd take-up systeem om lange printruns zonder toezicht mogelijk te maken.

  • Verstelbare rolhouders.
  • Snel laden met one-touch media houder.
  • Verwerk verschillende soorten media, van dunne films tot zwaar canvasmateriaal.

Doe alles met inkt van hoge kwaliteit

De geavanceerde TR2-inkt van Roland DG, exclusief voor de TrueVIS-reeks, heeft alles wat u nodig hebt om een sterke basis te leggen voor uw bedrijf. Of u nu net begint of uw volgende stappen zet, met TR2-inkten krijgt u altijd een professioneel resultaat.

TR2-inkten zijn GREENGUARD Gold-gecertificeerd, om te voldoen aan enkele van ’s werelds strengste normen voor gebruik in scholen en gezondheidszorgomgevingen.

Op zoek naar meer?

De TrueVIS VG3-oplossing biedt apparaten op pro-niveau met hogere snelheden en meer inktconfiguraties. Breid uw gamma uit met oranje en groene inkt, maak meer functionaliteit mogelijk met witte inkt of bereik vloeiendere gradiënten met lichtgekleurde inkt.

Eigenschappen van de TrueVIS SG3 Serie

BEKIJK ONS OOK OP: