BIZON ULTRA i3200

  • Eco-Solvent inkt;
  • Printbreedte: 3.20 meter;
  • Print met een snelheid van max 320 m²/uur;
  • Dubbel automatisch op- en afrolsysteem
Offerte of demo aanvragen

 

De BIZON super grootformaat inkjet printer staat voor hoge productiviteit, een uitstekende printkwaliteit en lage bedrijfskosten. De machine is leverbaar in diverse uitvoeringen en stelt u in staat het productaanbod te vergroten, uw mogelijkheden uit te breiden en nieuwe zakelijke kansen te ontwikkelen. Een ongekende combinatie van snelheid en topkwaliteit – en dit alles in het supergrote formaat 3.20 meter breed. De BIZON is inzetbaar voor tal van toepassingen, waaronder binnen en buiten signage, banners, wandbekleding, vloer- en raamdecoratie en meer. Krachtige CALDERA software zorgt voor snelle ripsnelheden, een groot kleurbereik en een topresultaat. Uw materiaalverlies wordt geminimaliseerd door vele handige software-opties.

 

Eigenschappen van de BIZON ULTRA i3200

Super snel printen

De BIZON Ultra is de snelste eco-solvent printers binnen ons assortiment met een maximale printsnelheid van 320 m²/uur. Deze technologie is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat ook uw grote printopdrachten in een mum van tijd klaar kunnen zijn.

 

Eco-Solvent inkt

Eco-Solvent inkt levert een groot kleurbereik en een hoge densiteit. De inkt laat printen op een groot gamma aan materialen met of zonder coating toe. Eco-Solvent inkten drogen snel en zijn krasbestendig. Verder zijn de inkten UV- en waterbestendig. De machine wordt geleverd met een refill-systeem waardoor de productiekosten extreem laag zijn. Het systeem vult automatisch de cartridge vanuit het inktreservoir. Zo kunt u ononderbroken printen voor optimale productie.

 

Onberispelijke kwaliteit

Dankzij de hoogwaardige printkoppen worden zelfs bij hoge snelheid mooie volvlakken en egale kleurovergangen geprint. De BIZON  is uitgerust met inktconfiguratie (CMYK). 

 

Dubbel automatisch op- en afrolsysteem

De BIZON is voorzien van een dubbel automatisch op- en afrolsysteem met spanstangen dat vooral zijn nut bewijst bij grote printopdrachten. Deze spanstangen zorgen ervoor dat het materiaal recht wordt doorgevoerd en vlak blijft. Het voordeel van een dubbel op- en afrol systeem is de mogelijkheid om op één brede rol of op twee kleinere rollen tegelijk te printen. U kunt een printopdracht dus rustig starten en een tijdje later terugkeren om alles volledig afgewerkt aan te treffen.

Ingebouwd verwarmingssysteem

De BIZON printers beschikken over een verwarmingssysteem dat niet alleen voor een betere fixatie van de inkt zorgt, maar bovendien toelaat om met een hogere snelheid te produceren. Tevens is de printer uitgerust met een heat en drying ventilator, die de droogtijd van gedrukte media versnellen. Daardoor is de printer uitermate geschikt voor grote opdrachten.

 

Software

De printer wordt ondersteund met Caldera of SAi RIP-software, de ultieme RIP-tools voor het afdrukken van grootformaat en super grootformaat print toepassingen. Al deze krachtige en onmisbare tools worden beheerd in een eenvoudige, intuïtieve gebruikersinterface, zodat uw productie snel te beheren is, van begin tot eind.

 

Uw betrouwbare partner

MAN Print & Sign staat garant voor betrouwbaarheid en deskundigheid. Wij leveren betrouwbare, gebruiksvriendelijke en duurzame grootformaat oplossingen, passend binnen ieders budget. Dankzij een serviceorganisatie met landelijke dekking bent u verzekerd van zeer korte reactietijden en uitstekende telefonische ondersteuning.