• Play video

Roland VersaUV LEF-12i

  • 305 mm UV-LED vlakbed printer;
  • Materiaal tot 100 mm dik;
  • Printoppervlakte: 305 mm x 280 mm.

Inktconfiguratie:
CMYK + Gloss + Wit


Lease mogelijkheden tot 60 maanden!

Offerte of demo aanvragen

Gebruik de Roland VersaUV LEF-12i om tekst, foto’s, logo’s of andere designs direct te printen op voorwerpen tot 10cm dikte. Voorbeelden van voorwerpen zijn gadgets, geschenkartikelen en prototypes. De Roland VersaUV LEF-12i is een desktop UV-printer die uitgerust is met CMYK, witte en transparante inkt. U kunt de transparante inkt gebruiken voor een glanzende of matte afwerking of om texturen te creëren. De ingebouwde LED-lampen zorgen voor de droging van de inkt.

Eigenschappen van de Roland VersaUV LEF-12i

Voorwerpen snel en goedkoop personaliseren

Gebruik de Roland VersaUV LEF-12i om tekst, foto’s, logo’s of andere designs direct te printen op voorwerpen tot 10cm dikte. Voorbeelden zijn gadgets, geschenkartikelen, prototypes, industriële onderdelen en elektronica. De Roland VersaUV LEF-12i maakt het dus mogelijk om snel en tegen een aantrekkelijke prijs alledaagse voorwerpen om te vormen in unieke, gepersonaliseerde hebbedingen. Met de Roland VersaUV LEF-12i kunt u printen op een oneindige groep materialen. Voorbeelden zijn PET, ABS, polycarbonaat, TPU, leer en textiel.

 

Speciale kleuren

De LEF-serie is uitgerust met CMYK, witte en transparante inkt. De witte inkt geeft prachtige resultaten op zowel gekleurde als op doorschijnende voorwerpen. U kunt de inkt ook gebruiken als opake onderlaag, zodat de andere kleuren sterker naar voren komen. De transparante inkt creëert speciale effecten, zoals een matte of glanzende afwerking en reliëf. Denk bij reliëf bijvoorbeeld aan brailleschrift en geometrische patronen die u effectief kunt voelen. De ingebouwde LED-lamp zorgt ervoor dat de inkt meteen droogt. U kunt de beprinte voorwerpen dus direct gebruiken of verwerken. Ook kunt u zonder enig probleem op hittegevoelige materialen en voorwerpen printen.

 

Instap- en productiemodel beschikbaar

De VersaUV LEF-serie is beschikbaar in twee modellen. De Roland VersaUV LEF-12i is het instapmodel, verkrijgbaar tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De VersaUV LEF-12i heeft een printoppervlak van 305mm x 280mm. De LEF2-200 is ons productiemodel. Dit model is groter en sneller dan de VersaUV LEF-12i. De Roland LEF2-200 heeft namelijk een printoppervlak van 508mm x 330mm.

Bron: http://www.rolanddg.nl/nl

ECO-UV-inkt

De ECO-UV-inkt garandeert een ruim kleurgamma en een grote densiteit. De inkt vereist geen droogtijd en blijft flexibel, zodat hij niet breekt als het materiaal gebogen of uitgerekt wordt. ECO-UV is verkrijgbaar in cassettes van 220 ml en is beschikbaar in CMYK + wit + gloss. Roland DG raadt aan deze inkt te gebruiken in combinatie met een afzuiging.

 

Eenvoudig en energie-efficiënt

De LEF is eenvoudig in gebruik en vraagt geen opwarming of afkoeling tussen printopdrachten, aangezien een LED-lamp de inkt uithardt. Deze lamp heeft een erg lange levensduur en verbruikt weinig energie. De LEF is ook uitgerust met een kap die u beschermt tegen UV-licht en met een scherm dat ervoor zorgt dat er geen stof op het voorwerp valt tijdens het printen. Bovendien kunt u een afzuiginstallatie aansluiten op het toestel. Die kan op zijn beurt dienst doen als tafel waarop u de printer plaatst.

 

Roland VersaWorks

Deze toestellen worden geleverd met VersaWorks, een krachtige en gebruiksvriendelijke RIP-software die speciaal werd ontworpen voor de Roland-inkjettechnologie. De software stelt u in staat uw toestel optimaal te gebruiken. Updates voor VersaWorks kunt u gratis downloaden.