Caldera VisualRIP+

  • Geavanceerde functies;
  • Intuïtieve GUI;
  • Geavanceerd overlap- en tegelbeheer;
  • Volledig modulair en schaalbaar;
  • Inclusief APPE en Easymedia.
Offerte of demo aanvragen

“Caldera is the best program in the market right now. It is extremely fast, stable, completely user-friendly and has a great interface. I am often approached by manufacturers to use other workflows and I choose Caldera every time.”

– El Shemesh ES Digital, Israël

VisualRIP+ is de uitgebreide workflow-oplossing voor grootformaat print- en print-to-cut productie voor gebruik met meerdere machines.

Geïntegreerde functies, waaronder Tiling+ en Nest-O-Matik ™, helpen u om uw media optimaal te gebruiken en met Step & Repeat kunt u een afbeelding één keer rippen voor meerdere afdruktaken. Hotfolders en drag-and-drop-functionaliteit vereenvoudigen uw workflow terwijl SuperSpooler moeiteloos meerdere printers tegelijkertijd beheert, zodat u gemakkelijk van taak kunt wisselen tussen de wachtrijen door.

Het heeft een krachtige ICC-engine voor kleurkalibratie en ingebouwde spotkleuraanpassing, plus een groot aantal optionele add-on-modules om de functionaliteit te verhogen. Caldera VisualRIP+ is een vertrouwde RIP-oplossing die zal helpen om uw bedrijf te laten groeien.

APPE 5.0

De snelle en krachtige afdrukengine van Adobe biedt u een geavanceerd kleurenbeheer en de mogelijkheid om een ​​reeks substraten aan te kunnen.

Pattern Repetition

Tiling+ en ContourNesting maken het beste gebruik van media mogelijk, terwijl u met Step & Repeat een afbeelding één keer kunt rippen voor meerdere taken.

Intuitive GUI

Eenvoudig te gebruiken, met een drag-and-drop functionaliteit voor snel workflowbeheer.

Color Management

Met een krachtige ICC-engine voor kleurkalibratie en steunkleuraanpassing voor nauwkeurige kleurreproductie op meerdere apparaten.