Caldera TextilePro


Caldera’s intuïtieve productiesuite voor textiel biedt ontwerp, kleur, inkt en substraatcontrole met één druk op de knop, zodat textielproducenten patronen en variaties kunnen maken zonder fouten en verspilling.

Offerte of demo aanvragen

“Our color reproduction even keeps getting better and the interface makes it accessible for new staff. We would happily recommend Caldera to anyone that wants a fast, stable and reliable print environment.”

– William Lambrecht Visix, Belgium

RGB Workflow

TextilePro houdt alle kleuren in RGB om volledige getrouwheid aan het origineel te garanderen. Modegebruikers kunnen profiteren van een keuze van generatiemethoden voor zwarten om de rijkdom en textuur te bereiken die ze voor hun ontwerp verlangen.

Pattern Repetition

Het creëren van herhaalbare, uitgelijnde patronen is kinderspel met TextilePro, dankzij de opname van Caldera’s bestaande Tex & Repeat-module die samenwerkt met de Photoshop-invoegtoepassing voor het inkleuren van patronen en het snel wisselen van stalen.

Custom Inkset

Met de CustomInkset-optie kunt u een nieuwe kleurmodus toevoegen aan NColor-printers.

Color Management

Je kleuren moeten nauwkeurig en herhaalbaar zijn. TextilePro zorgt ervoor dat de geproduceerde kleuren overeenkomen met de kleuren die uw ontwerper specificeert en consistent zijn over de volledige productiecyclus.

Fashion
Fashion
Sportkleding
Sportkleding
Interieurdecoratie
Interieurdecoratie
Soft Signage
Soft Signage