Uw printer intuïtief bedienen vanaf uw mobiele apparaat

Naast het ingebouwde bedieningspaneel van de printer kunt u met Roland DG Mobile Panel 2 via een Bluetooth-verbinding printerbewerkingen uitvoeren vanaf uw smartphone of tablet. Het verbetert de efficiëntie door u op afstand een verscheidenheid aan bedieningspaneelfuncties te laten uitvoeren, zoals testprinten, reinigingsfuncties en het controleren van de printerstatus.

U kunt ook verschillende parameters invoeren, zoals de invoer- en scanrichting en de print- en snij-parameters. Het grafische bedieningspaneel maakt het eenvoudig te gebruiken, zelfs voor degenen die nog nooit eerder een printer hebben bediend.

Roland DG Mobile Panel 2 ondersteunt 6 talen – Japans, Engels, Italiaans, Italiaans, Duits, Spaans, Frans – en is compatibel met de Roland DG TrueVIS VG2-serie, TrueVIS SG2-serie & TrueVIS VG-serie.

Directe toegang tot snelgidsen

Met Roland DG Mobile Panel 2 krijgt u direct toegang tot snelgidsen en documenten. De werkwijze wordt uitgelegd in eenvoudige, gemakkelijk te begrijpen instructies.

Statusupdates met pushberichten ontvangen

Uw smartphone of tablet ontvangt updates over printen of reinigen, zodat u de productie efficiënt kunt beheren, zelfs wanneer u niet direct bij de printer bent.

Statusupdates met pushberichten ontvangen

Roland DG Mobile Panel 2 is eenvoudig aan te sluiten op uw smartphone of tablet. Wanneer Roland DG Mobile Panel 2 is geïnstalleerd op een apparaat dat Bluetooth ondersteunt, worden geschikte printers* binnen het Bluetooth-bereik op het apparaat weergegeven. U kunt beginnen met het bedienen van een printer door deze te selecteren.

*Er kan slechts één printer tegelijk worden aangesloten.

Roland DG Mobile Panel 2 is verkrijgbaar in de App Store en op Google Play