Technische dienst valt in de prijzen

De technische dienst van Man Print & Sign is goed in de prijzen gevallen. Zij mogen zich komend jaar de beste Roland service engineers van West Europa noemen.

Elke twee jaar organiseert Roland de Global SE Awards. Het doel hiervan is de meest kundige Roland service engineers samen te brengen zodat zij kennis en kunde kunnen delen.

De winnaars van de regionale wedstrijden stromen door naar de wedstrijd voor de wereldtitel in Japan. Tijdens deze wedstrijd demonstreren gecertificeerde Roland service engineers hun kennis op het gebied van Roland apparatuur en hun analytisch vermogen om problemen op te lossen.

De vertegenwoordiging van Man Print & sign bestond uit twee van onze top monteurs Sander en Jordy. Beiden zijn gecertificeerde Roland deskundigen met de nodige ervaring. De resultaten van beiden waren meer dan goed te noemen. Beiden eindigde in de top waarbij Sander eindigde als eerste wat hem kwalificeert voor deelname aan de wereldwijde wedstrijd in Japan.

Service, kwaliteit en kunde staat hoog in het vaandel bij Man Print & Sign. Dat dit beloond wordt met zo’n resultaat maakt ons trots. Sander veel succes met je deelname in Japan.