De vier printable car wrap folies van Grafityp

Elke wrapper heeft zijn eigen voorkeuren op het vlak van folie. Daarom biedt Grafityp vier verschillende soorten printable car wrap folies aan. Ontdek de verschillen van initiële kleefkracht en slideability en vind de ideale folie voor uw manier van wrappen!

Deze vier printable car wrap folies zijn geschikt om verschillende soorten voertuigen te wrappen, van bestelwagens tot exotische sportwagens. Bovendien zijn ze uitgerust met ‘Air Escape Technology’, waardoor blaasjes geen kans krijgen om te komen en het wrappen een stuk sneller gaat.

Ontdek de verschillen in deze video en kom te weten welke folie voor u de beste oplossing is.

AE38P

De AE38P heeft een hoge initiële kleefkracht en is de perfecte keuze voor wrappers die graag werken met een folie die erg sticky aanvoelt. Deze film wordt zeer vaak gebruikt voor vliegtuigen, boten, etc. De grijze lijmlaag zorgt ervoor dat de oorspronkelijke kleur van het voertuig niet doorschijnt. De folie gaat tot 10 jaar mee.

Combineer deze film met de volgende gegoten laminaten: LAMX40, LAMX30 (glanzend) en LAMX45 (mat).

AE38C

De AE38C heeft een lage initiële kleefkracht, daardoor kunt u hem makkelijk verschuiven en herpositioneren op het voertuig. Bovendien kunt u de film eenvoudig verwijderen. De grijze lijmlaag zorgt ervoor dat de oorspronkelijke kleur van het voertuig niet doorschijnt. De folie gaat tot 10 jaar mee.

Combineer deze film met de volgende gegoten laminaten : LAMX40, LAMX30 (glanzend) en LAMX45 (mat).

PU50C

PVC-vrij? Check! De PU50C is het duurzame alternatief van de AE38C. Net zoals bij de AE38C is de initiële kleefkracht laag en is de folie makkelijk herpositioneerbaar. Dankzij het zeer flexibele materiaal kunt u de folie gebruiken op zelfs de meest uitdagende gebogen oppervlaktes. De PU50C gaat tot 10 jaar mee.

Combineer deze film met het PVC-vrije laminaat LAMPU38. Dit laminaat bevat een beschermende cap sheet, dit moet u er eerst vanaf halen voordat u de film gaat plaatsen.

GT38SL

De GT38SL heeft een zéér lage initiële kleefkracht en is ultra slideable, daardoor kunt u hem zeer makkelijk verschuiven en herpositioneren. Belangrijk: deze film moet u na de positionering verhitten om de maximale kleefkracht te behalen. De folie gaat tot 10 jaar mee.

Combineer deze film met de volgende gegoten laminaten : LAMX40, LAMX30 (glanzend) en LAMX45 (mat).