Zorg voor een veilige omgeving met heldere communicatie

Wanneer de regels omtrent het COVID-19 virus zullen aanhouden, is het van groot belang dat er rekening wordt gehouden met het ‘social distancing’-beleid. Om hier rekening mee te houden zijn er een aantal materialen die u kunnen helpen bij het visualiseren van deze social distancing.

VLOERSTICKERS

Zoals u misschien zelf al heeft opgemerkt komt u wegens COVID-19 nog meer vloerstickers tegen in uw dagelijks leven in supermarkten, winkels, ziekenhuizen en op straat om u te laten herinneren aan social distancing.

Man Print & Sign heeft een aantal producten van diverse merken die hiervoor uitstekend geschikt zijn. Grafiprint biedt o.a. de FLOORPR 2-in-1 oplossing aan, waarbij de printfolie tegelijkertijd een vloerlaminaat is. Verder bieden wij ook materialen aan voor  toepassingen op moeilijk hechtbare stoffen en licht gestructureerde tapijten.

MUURSTICKERS

Muurstickers kunt u gebruiken voor binnen- en buitenwanddecoratie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de visualisatie van de regels omtrent COVID-19, bewegwijzering of een reminder van de social distancing.

Wij bieden hier een aantal oplossingen voor. Zo biedt Grafiprint u bijvoorbeeld de M150R wit mat monomeer walldecoration met easy-removable lijmlaag aan, die geschikt is voor binnenwanddecoraties.

Interesse? Nu verkrijgbaar in onze webshop.

RAMEN

Raamfolies zijn uitermate geschikt voor tijdelijke en permanente meldingen en reclame uitingen. Deze producten kunnen gemakkelijk worden aangebracht door u of door de eindgebruiker zelf. Tevens kunt u de stickers meerdere malen gebruiken, herpositioneren en eenvoudig verwijderen.

Als voorbeeld de RI-DOT serie met een ‘’dotbelijming’’ die zeer snel ‘’luchtbelvrij’’ is aan te brengen. Tevens de MX-UR serie met een ultra removable Air Escape lijmlaag biedt een uitstekende oplossing.