Nieuwe creatieve mogelijkheden met de LEF & Lasergraveermachine

Combineer nu uw LV-lasergraveermachine met een UV-vlakbedprinter voor een rendabele nieuwe wereld van creatieve mogelijkheden. Met de lasernauwkeurige resultaten van de LV kunt u bijvoorbeeld hout, leer en acryl uitsnijden en op glas en gecoat metaal markeren. Door het combineren van de VersaUV LEF/LEF2 en de compacte en gebruiksvriendelijke LV-lasergraveermachine kunt u uw winstpotentieel nog verder vergroten door verbluffende geschenkartikelen en unieke producten op maat te creëren en heeft u een krachtige, geïntegreerde oplossing voor het creëren van hoogwaardige maatwerkartikelen.

Precisiesnijden en -graveren

Een non-contact CO2-laser graveert, snijdt en markeert complexe figuren en tekst met glasheldere randen op hoge snelheid, zonder fijn restafval. Anders dan bij verspanende CNC graveermachines levert de LV-serie gladde snijoppervlakken af met een zuivere afwerking zonder bramen waardoor nabewerkingen overbodig worden. Zonder het gebruik van snijgereedschappen die breken of slijten, behoudt de laser altijd een mooie afwerking. De LV-290 is voorzien van een CCD-camera die de positionering van het materiaal vergemakkelijkt voor nauwkeurig contoursnijden van UV-geprinte afbeeldingen.

1. Voeg waarde toe

Kies voor een nieuwe aanpak door gesneden, gemarkeerde en gegraveerde effecten aan uw huidig aanbod UV-geprinte producten toe te voegen of het uit te breiden naar spannende en winstgevende nieuwe markten.

 

2. Werk efficiënter

Neem de controle over uw productie over. Versnel de doorlooptijd en verlaag uw kosten door te kiezen voor een interne productie met de LV-180/LV-290-lasergraveermachines.

 

3. One-stop oplossing

Geniet van gemoedsrust in de wetenschap dat zowel uw UV-LED-printer als uw lasergraveermachine worden ondersteund door één betrouwbare leverancier. Man Print & Sign biedt toonaangevende service en ondersteuning om u en uw bedrijf draaiende te houden.

Eenvoudig, zelfs voor beginners

De LV-serie is uitgerust met een reeks functies die het ongelooflijk eenvoudig maken om jobs nauwkeurig in te stellen, waaronder een laserpointer om het XY-nulpunt in te stellen en een automatische hoogte-instelling. Een eenvoudig en intuïtief bedieningspaneel begeleid u soepel en snel naar de functie die u wilt gebruiken. De LV-serie wordt standaard geleverd met een Windows-driver die voor directe output zorgt vanuit grafische software zoals Adobe® Illustrator® en CorelDRAW®. U kunt de optimale instellingen bewaren op basis van materialen en het type bestand.

SPECIALE BUNDELPRIJS
LV-180 / 290

LV-180 + BOFA LV-180 + Luchtcompressor DP-90V

Actieprijs:
€ 11.700,-

LV-290 + BOFA LV-290 + Luchtcompressor DP-90V

Actieprijs:
€ 22.500,-

* Aanbod geldig tot en met 30 april 2021, of zolang de voorraad strekt in de EMEA-regio. Promotie geldt voor de gehele bundel. Deze kan niet afzonderlijk toegepast worden. Prijzen excl. btw.