OMEGA-SKINZ™

Omega Skinz Printables is een zeer zachte flexibele zelfklevende gegoten film die 3D vervormbaar is met warmte. Omega Skinz vervormt zeer gemakkelijk in zowel concave als over convexe oppervlakken, zoals bollingen en hoeken, knikken en geulen van voertuigen. Een bijzonder assortiment printbare films die ontwikkeld zijn voor het wrappen van personenauto’s, bedrijfsauto’s, motoren, boten, enz.

Maak de mooiste creaties

De Omega-Skinz Printables hebben een uniek mooie inktopname, waardoor meer kleurdiepte ontstaat. Kleuren gaan meer spreken en jouw design krijgt een grote ‘wow’ factor. De metallic pigmenten in de folie blijven zichtbaar door de print heen, zodat het effect een chique uitstraling krijgt in plaats van een gewoon ‘sticker-effect’.

Gebruik Omega-Skinz Printables voor elke printopdracht; of het nu gaat om een speciaal design of gewone reclame-uitingen op een bedrijfswagen. Succes is gegarandeerd.

Kenmerken

  • De metallic- en parelmoerdeeltjes in de witte printfolie zorgen voor een luxe effect.
  • De prints zijn veel dieper van kleur en gaat het ‘sprankelen’ wanneer er zonlicht op komt.
  • Kleuren en afbeeldingen komen meer ’tot leven’.
  • Goede printeigenschappen, waardoor zeer gedetailleerde afbeeldingen zichtbaar zijn.
  • De vormen van een voertuig komen beter tot hun recht doordat schaduw, lichtval en kleurdiepte in de folie de contouren accentueert.
  • De zilveren printfilm geeft een metaaleffect aan elke print.

Meerlagig systeem

OMEGA-SKINZ™ bestaat uit meerdere lagen (MLS) die foliespanningen opvangen tijdens het extreem rekken en vervormen. De bovenste laag bestaat meestal uit een transparante PVC film, die voor extra kleurdiepte zorgt.

Omega Skinz wrapping film wordt als een 2-pass of 3-pass systeem gegoten, waardoor de meerdere lagen uiteindelijk één homogene laag wordt. Dit zorgt voor een sterke stabiele film tijdens het verwerken, maar ook dat het extreem zacht en flexibel is wanneer het verwarmd wordt met een hittepistool of infraroodlamp.

Interessante eigenschappen

  • Onzichtbare luchtkanalen in het lijmoppervlak. Dit zorgt ervoor dat de structuur van de luchtkanalen niet zichtbaar is na montage
  • Stevige en stabiele folie voor probleemloos monteren op grote oppervlakken, zoals bijvoorbeeld rompen van jachten en motorkappen. De film wordt zo zacht als boter wanneer warmte wordt toegevoegd.

Versterk uw wrap met het juiste laminaat

Omega-Skinz Printables heeft een programma laminaten die een speciaal effect kunnen geven aan de print én het voertuig. Wilt u de contouren en vormen van een voertuig accentueren, of het effect van matte autolak nabootsen? Gebruik dan de OS-510 Razorblade.

Als u een extreem hoogglanzend effect wil, waarbij lichte krassen vanzelf verdwijnen, gebruik dan de OS-513 Polished Pleasure.

Wanneer een design volledig mat moet zijn, dan is de OS-511 Silky Satisfaction de juiste keuze.

BEKIJK ONS OOK OP: