BIZON UV4060

  • UV-LED flatbed printer;
  • Maximale printafmeting 0,40 x 0,60 meter;
  • Print met een snelheid van max 20 m²/uur;
  • Resolutie 720 x 2880 dpi;
  • Caldera of SAi RIP software.

Lease mogelijkheden tot 60 maanden!

Offerte of demo aanvragen

Met de BIZON UV4060 UV-LED flatbed printer haalt u een betaalbare en hele snelle printer in huis die zeer geschikt is voor het printen van promotionele artikelen. Lage operationele kosten en hoge levensduur van de printkoppen maken deze printer tot een product van grote klasse! Met deze printer kunt u direct CMYK plus wit en gloss printen op vrijwel elke stijve of flexibele substraat of voorwerp tot 100 mm dik. De maximale snelheid die kan worden behaald is 20 m2/uur. Voorbeelden van toepassingen zijn o.a. gsm-hoesjes, balpennen, aanstekers, geschenken, gepersonaliseerde awards en nog veel meer! De inkt is meteen droog waardoor u de artikelen direct kunt verwerken. CALDERA software zorgt voor snelle ripsnelheden, een groot kleurbereik en een topresultaat. Uw materiaalverlies wordt geminimaliseerd door vele handige software-opties.

Eigenschappen van de BIZON UV4060

UV-inkt

Met de geavanceerde UV inkt kunt u uw klanten een uniek premium product aanbieden. De configuratie met licht cyaan, licht magenta, wit en gloss die standaard beschikbaar is, biedt nog meer flexibiliteit. Breng heldere accenten aan en een heldere kleurenkwaliteit op donkere of transparante substraten met witte inkt. Bovendien kunt u met gloss inkt stijlvolle textuur- en reliëf-effecten produceren, zowel met een glanzende als matte afwerking.

 

LED-lampen

De ingebouwde LED-lampen zorgen voor de droging van de inkt. Daarbij komt geen hitte vrij, waardoor u op hittegevoelige materialen kunt printen. De inkt is vrijwel meteen droog waardoor u de geprinte materialen direct kunt verwerken.

 

Substraatcompatibiliteit

Open een wereld van winstmogelijkheden met een vrijwel onbeperkt scala aan printbare substraten en toepassingen tot 100 mm dik. De BIZON UV4060 UV-LED flatbed printer levert hoogwaardige prints die direct kunnen worden geprint op bijna elke substraat, waaronder acryl, glas, hout, kunststof, doek, bord, leer, metalen, textiel, banner, vinyl en meer.

Onberispelijke kwaliteit

Dankzij de hoogwaardige printkop worden zelfs bij hoge snelheid mooie volvlakken en egale kleurovergangen geprint.

 

Software

De printer wordt ondersteund met Caldera of SAi RIP-software, de ultieme RIP-tools voor het afdrukken van grootformaat en super grootformaat print toepassingen. Al deze krachtige en onmisbare tools worden beheerd in een eenvoudige gebruikersinterface, zodat uw productie snel te beheren is, van begin tot eind.

 

Uw betrouwbare partner

MAN Print & Sign staat garant voor betrouwbaarheid en deskundigheid. Wij leveren betrouwbare, gebruiksvriendelijke en duurzame grootformaat oplossingen, passend binnen ieders budget. Dankzij een serviceorganisatie met landelijke dekking bent u verzekerd van zeer korte reactietijden en uitstekende telefonische ondersteuning.