BIZON UV1900

  • UV-LED roll-to-roll printer;
  • Maximale printbreedte 1.82 meter;
  • 4 tot 8 kleuren;
  • Print met een snelheid van max 96 m²/uur;
  • Resolutie 720 x 2880 dpi;
  • Caldera of SAi RIP software.
Offerte of demo aanvragen

De BIZON UV1900 is een UV-LED roll-to-roll printer met een printbreedte van 1.82 meter. De printer bevat twee krachtige UV-LED lampen. U heeft de keuze uit verschillende inktconfiguraties. De machine kan worden uitgerust tot maximaal 3 printkoppen. Om snelheid en functionaliteit te combineren zijn er verschillende printkop-opstellingen mogelijk. De maximale snelheid die kan worden behaald is 96 m2/uur. U maakt eenvoudig banners, wandbekleding, vloer- en raamdecoratie, binnen en buiten signage en nog veel meer. De inkt is meteen droog waardoor u de prints direct kunt afwerken. CALDERA software zorgt voor snelle ripsnelheden, een groot kleurbereik en een topresultaat. Uw materiaalverlies wordt geminimaliseerd door vele handige software-opties.

Eigenschappen van de BIZON UV1900

UV-inkt

Met de geavanceerde UV inkt kunt u uw klanten een uniek premium product aanbieden. De configuratie met licht cyaan, licht magenta, wit en gloss die standaard beschikbaar is, biedt nog meer flexibiliteit. Breng heldere accenten aan en een heldere kleurenkwaliteit op donkere of transparante substraten met witte inkt. Bovendien kunt u met gloss inkt stijlvolle textuur- en reliëf-effecten produceren, zowel met een glanzende als matte afwerking.

 

LED-lampen

De ingebouwde LED-lampen zorgen voor de droging van de inkt. Daarbij komt geen hitte vrij, waardoor u op hittegevoelige materialen kunt printen. De inkt is vrijwel meteen droog waardoor u de geprinte materialen direct kunt verwerken.

 

Automatisch op- en afrolsysteem

De BIZON UV1900 UV-LED roll-to-roll printer is voorzien van een automatisch op- en afrolsysteem met spanstangen dat vooral zijn nut bewijst bij grote printopdrachten. Deze spanstangen zorgen ervoor dat het materiaal recht wordt doorgevoerd en vlak blijft.

Onberispelijke kwaliteit

Dankzij de hoogwaardige printkoppen worden zelfs bij hoge snelheid mooie volvlakken en egale kleurovergangen geprint.

 

Software

De printer wordt ondersteund met Caldera of SAi RIP-software, de ultieme RIP-tools voor het afdrukken van grootformaat en super grootformaat print toepassingen. Al deze krachtige en onmisbare tools worden beheerd in een eenvoudige gebruikersinterface, zodat uw productie snel te beheren is, van begin tot eind.

 

Uw betrouwbare partner

MAN Print & Sign staat garant voor betrouwbaarheid en deskundigheid. Wij leveren betrouwbare, gebruiksvriendelijke en duurzame grootformaat oplossingen, passend binnen ieders budget. Dankzij een serviceorganisatie met landelijke dekking bent u verzekerd van zeer korte reactietijden en uitstekende telefonische ondersteuning.