Met dit innovatieve 360°-printgebied kunt u de voor-, achterkant en zijkanten van een pet bedrukken zonder deze van de pers te verwijderen. De gegoten plaat vermindert kreuken en krassen en met de one-size-fits-all plaat is de overgang tussen verschillende petformaten mogelijk zonder de platen te hoeven wisselen. De pers wordt geleverd met apart bedienbare boven en onder hitteplaten, waardoor het eenvoudig is om patches en emblemen aan te brengen. De IQ-technologie biedt cloudgebaseerde tracking van de machinewerking.

Verwarmd aan de boven- en onderkant

Warmte van de onderste plaat maakt het toepassen van dimensionale emblemen, geborduurde of leren patches gemakkelijk met resultaten van hoge kwaliteit.

Volledige printoppervlakte

Creëer binnen enkele seconden high-end retaillooks door op de voor-, achterkant en zijkanten te printen van een pet met één enkele plaat.

Geen krassen of kreukels

De uniek ontworpen gegoten onderplaat vormt zich naar de vorm van een pet, waardoor het krijgen van een rillijn op geperste petten wordt vermeden.

Bedien de bovenste en onderste platen onafhankelijk. Verminder hitte van de bovenste plaat om warmtegevoelige petten te beschermen tegen het verschroeien.

Alle soorten decoraties

Van gestructureerd naar ongestructureerd, trucker of bucket – met de gegoten onderplaat kunt u eenvoudig unieke eindproducten maken die niet mogelijk zijn met andere decoratiemethoden.

Van traditionele hitte transfers tot dimensionale emblemen, warmte van de bovenste en onderste platen geven u de ultieme flexibiliteit.