• Play video

Ricoh Ri 100

Afdruksnelheid:
Snelle modus: 80 seconden of minder
Fijne modus: 150 seconden of minder
Inkt: CMYK
Max. printgrootte: 291 x 204 mm
Dikte van de stof: Minder dan 4 mm

 • Compact formaat
 • On-demand printen
 • Professionele afdrukken van hoge kwaliteit

Lease mogelijkheden tot 60 maanden!

Offerte of demo aanvragen

De Ricoh Ri 100 is een textielprinter voor iedereen. Deze textielprinter print met de modernste inkjettechnologie foto’s en ontwerpen direct op textiel. Of u nu een beginnend of professioneel printbedrijf bent met jarenlange ervaring, met deze printer voorziet u diverse producten eenvoudig en veilig van prints die lang mooi blijven. Uw klanten nemen direct een uniek T-shirt of gepersonaliseerde tas mee naar huis. Dankzij het compacte ontwerp kan de printer overal worden geplaatst en kunt u met één textielprinter eenvoudig uw bedrijfsactiviteiten uitbreiden.

Verbreed uw aanbod van textielveredeling

 • Lage investering
 • Complete oplossing van een vertrouwde leverancier
 • Professionele afdrukken van hoge kwaliteit

Voor creatievelingen gaat er met de Ri 100 een nieuwe wereld open. Ricoh biedt een complete oplossing voor textielprinten, inclusief printer en optionele droogeenheid. Met een snelle ROI en het gebruiksvriendelijke ontwerp van de Ricoh Ri 100 bent u klaar voor bedrijfsgroei. Bovendien hoeft u slechts een minimale voorraad substraten aan te houden, omdat u alleen on-demand textiel bedrukt.

Het gemak van eigen apparatuur

 • On-demand printen
 • Gebruiksvriendelijk
 • Interne productie van gepersonaliseerd bedrukt textiel

Reageer flexibel op de veranderde behoeften van uw klanten. Lever hoogwaardig promotioneel en gepersonaliseerd textiel, snel en zonder beperkingen van minimale bestelhoeveelheden.

Extra toegevoegde waarde uit printservices

 • Breid uw aanbod uit met innovatief bedrukt textiel, zoals fotocadeaus en souvenirs
 • Trek nieuwe typen klanten aan
 • De enige beperking aan het printen is uw verbeelding: print op diverse producten van textiel, zoals T-shirts, sweaters, kussenhoezen en tassen

Ontplooi nieuwe bedrijfsactiviteiten met vernieuwde creatieve concepten en toepassingen vanaf één gebruiksvriendelijk apparaat. Genereer nieuwe inkomsten door nieuwe klanten aan te trekken en waarde toe te voegen voor uw bestaande klanten. U heeft de volledige controle.

In 5 simpele stappen textielprinten

1 - Ontwerp kiezen

Met het stuurprogramma of de Ricoh Design Software verzendt u de afdruktaak naar de printer via bijvoorbeeld een draadloos netwerk.

2 - Textiel plaatsen

Span het textiel simpelweg op de inlegplaat.

3 - Persen

Plaats de inlegplaat in de droogeenheid om vouwen glad te strijken en vezels plat te maken.

4 - Printen

Plaats de inlegplaat in de printer, print uw ontwerp en haal het er weer uit; zo eenvoudig is het.

5 - Drogen

Gebruik de droogeenheid met ingebouwde veiligheidsvoorzieningen om de inkt te laten uitharden. Hierdoor blijft uw print lang mooi.

Eigenschappen van de Ricoh Ri 100

Compact formaat

De Ricoh Ri 100 is compact en heeft slechts een ruimte van 40 x 70 cm nodig. Daarnaast zijn de printer en de droogeenheid stapelbaar. Hiermee haalt u maximale functionaliteit uit een minimale ruimte waar elke centimeter telt.

 

Hoogwaardige afdrukken

U produceert scherpe, gedetailleerde afdrukken van hoge kwaliteit voor uw klanten dankzij de inkjettechnologie van Ricoh. Behoud de look-and-feel van natuurlijke stoffen met levendige, kleurvaste afdrukken dankzij het gebruik van milieuvriendelijke pigmentinkt. Deze pigmentinkt is op waterbasis en heeft als eigenschap dat er geen barsten in verschijnen na verloop van tijd.

 

Ricoh Design Software

Of u nu een ervaren professional of beginner bent op het gebied van textielprinten, met Ricoh Design Software bewerkt u eenvoudig afbeeldingen voordat u gaat printen zonder speciale kennis of vaardigheden. Zelfs smartphonefoto’s kunnen eenvoudig worden afgedrukt.

Snel terugverdiend

De Ricoh Ri 100 is een zeer betaalbare investering met een laag risico, een hoge waarde en een snelle ROI. Textielprinten met de Ri 100 is kosteneffectiever, omdat er geen bijkomende opstartkosten zijn.

 

Uitstekende bediening, veiligheid en eenvoudig onderhoud

Deze textielprinter is heel gebruiksvriendelijk dankzij het intuïtieve ontwerp. In dit ontwerp speelt veiligheid ook een belangrijke rol, waardoor u uw ontwerpen veilig kunt voorbereiden, printen en drogen. Daarnaast heeft u geen omkijken naar periodiek onderhoud. Dit proces wordt namelijk automatisch en semi-automatisch uitgevoerd via een systeemmelding.