• Play video

Ricoh Ri 1000

Afdruksnelheid:
Snelle modus: 28 seconden of minder
Fijne modus: 95 seconden of minder
Printkoppen: 4 printkoppen (8 kanalen)
Inkt: CMYK + Wit
Max. printgrootte: 406 x 498 mm
Dikte van de stof: Tot 30 mm

  • Witte inkt voor gekleurde stoffen
  • Variabele druppelgrootte voor dichte vlakken
  • Touchscreen met interactieve bedieningshandleiding

Lease mogelijkheden tot 60 maanden!

Offerte of demo aanvragen

De Ri 1000 vergroot uw zakelijke mogelijkheden en bedrukt een breed scala aan kledingstukken en textielproducten met levendige, zacht aanvoelende afbeeldingen. De Ri 1000 kan een kleurenafbeelding in slechts 28 seconden op een lichtgekleurd T-shirt afdrukken. Het veelzijdige en productieve apparaat maakt gebruik van Ricoh’s inkjettechnologie met variabele druppelgrootte en CMYK + witte pigmentinkt om afbeeldingen met hoge resolutie op licht- en donkergekleurde stoffen af te drukken. De printer is geschikt voor katoen en polyester, en kan worden gebruikt om T-shirts, draagtassen en andere artikelen te personaliseren.

Sterke prestaties en snelle productie zijn standaard

De Ri 1000 print een kleurenafbeelding af in minder dan 60 seconden en dankzij diverse snel verwisselbare inlegplaten kunt u simpel van ontwerp of textielartikel wisselen. Dit is eenvoudig, intuïtief en zorgt ervoor dat de productie op hoge snelheid kan blijven doorgaan.

Zorg voor impact met rijke, haarscherpe kleuren

De Ri 1000 ondersteunt CMYK plus witte inkt. Ongeacht de kleur van de stof kunt u hiermee prachtige ontwerpen in sprankelende kleuren creëren door zo nodig op een witte onderlaag af te drukken.

Extra ondergronden maken nieuwe producten mogelijk

U kunt vertrouwen op uitstekende productiviteit en prestaties. Daarnaast biedt deze DTG-printer echte veelzijdigheid. Dankzij een groot afdrukgebied en de mogelijkheid om diverse textielproducten te bedrukken, kan de Ri 1000 tal van uiteenlopende artikelen personaliseren, van T-shirts en tassen tot sweaters en poloshirts.

De Ri 1000 ondersteunt een scala aan stofsoorten, doordat hij op dunnere en dikkere stoffen kan worden ingesteld. Daarnaast kan op het hele spectrum van lichte tot donkere stoffen worden geprint.

Dit flexibele apparaat kan printen op 100% lichtgekleurd polyester, evenals polyester-katoenmengsels en puur katoen, zodat u zich zelfs met het promotioneel bedrukken van sportkleding kunt bezighouden. Uw marketingmogelijkheden zijn enorm.

Altijd paraat

De Ri 1000 is ontworpen voor gebruiksgemak en minimaal onderhoud. Het apparaat is binnen enkele minuten na opstarten gereed om te printen

Instelbare reinigingsopties zorgen ervoor dat u langduriger met hogere snelheden kunt printen.

Eigenschappen van de Ricoh Ri 1000

Interactief touchscreen met slimme meldingen

Geautomatiseerde onderhoudsstappen besparen de operator tijd en maken het gebruiken en onderhouden van het apparaat eenvoudiger, terwijl intelligente automatische reinigingsfuncties en witte inktcirculatie verzekeren dat de Ri 1000 altijd gereed is om te printen.

De meeste routinematige onderhoudstaken worden automatisch uitgevoerd. Voor de overige gevallen biedt het touchscreen van 7 inch een interactieve operation guide die slimme meldingen verstuurt om de operator eraan te herinneren handmatig onderhoud uit te voeren wanneer dit nodig is.

 

Snel verwisselbare inlegplaten en diverse mogelijke formaten

Onze snel verwisselbare inlegplaten zijn verkrijgbaar in meerdere stijlen en bieden de flexibiliteit om af te drukken in formaten tot 406 x 498 mm. Dit geeft u de mogelijkheid om veel meer zaken te bedrukken, van kindermaten tot superbrede ontwerpen, met minimale stilstand.

 

Scherpe, levendige afbeeldingen

De Ri 1000 drukt af in hoge resolutie tot 1200 x 1200 dpi en maakt ook gebruik van technologie met variabele druppelgrootte om het juiste druppelformaat voor uw textielproduct te bepalen. Dit resulteert in prachtige hoogwaardige afdrukken met vloeiende overgangen, dichte vlakken en fijne lijnen die geschikt zijn voor allerlei soorten stoffen.

Solide, betrouwbare prestaties

De Ri 1000 combineert hoogwaardige specificaties (met zijn 4 Ricoh-printkoppen), een robuust productontwerp en geavanceerde kenmerken zoals temperatuur- en luchtvochtigheidssensors en nauwkeurige bewaking van het inktniveau. Creëer telkens weer oogverblindende textielartikelen dankzij de optimale combinatie van Ricoh-inkjettechnologie, echte textielinkt en RIP-software die de Ri 1000 biedt.

Deze naadloos op elkaar afgestemde innovaties leveren snelheid, nauwkeurigheid en robuuste ontwerpkwaliteit voor duurzame, betrouwbare resultaten.

 

Eenvoudige, nauwkeurige instelling van printafstand

Zorg voor nauwkeurige printprestaties dankzij de hoogteverstelling die de optimale afstand tussen uw substraat en de printkop bewaakt. Door gebruik te maken van de optische sensortechnologie en nauwkeurige tafelhoogteverstelling van de Ri 1000 kunt u het beprinten van dun en dik textiel eenvoudig afwisselen.

 

Overheadviewer zorgt voor meer controle

De Ri 1000 heeft een overheadviewer zodat u het printproces van begin tot eind kunt bewaken. Dit strategisch geplaatste venster stelt u in staat om uw print in real-time te volgen.