• Play video

Ricoh Ri 2000

Afdruksnelheid:
Snelle modus: 33 seconden
Fijne modus: 48 seconden
Printkoppen: 8 printkoppen (16 kanalen)
Inkt: CMYK + Wit
Max. printgrootte: 406 x 498 mm
Dikte van de stof: Tot 30 mm

  • Ruim assortiment aan verschillende inlegplaten
  • Witte inkt voor gekleurde stoffen
  • Variabele druppelgrootte voor dichte vlakken
  • Automatische onderhoudssequenties & reinigingsfunctie

Lease mogelijkheden tot 60 maanden!

Offerte of demo aanvragen

De Ricoh Ri 2000 tilt printen op textiel naar een hoger niveau. De Ricoh Ri 2000 is gemaakt op basis van Ricoh’s hoogstaande technische en ontwerpstandaarden en biedt sterke prestaties zonder compromissen, innovatieve functies en ongeëvenaard veel waar voor uw geld. De Ri 2000 kan grote volumes leveren en is een efficiënte en doelmatige optie voor bedrijven die zowel kleine als grote commerciële opdrachten aannemen om aan de wensen van de klant te voldoen.

Twee sets hoogwaardige printkoppen

De Ricoh Ri 2000 is voorzien van originele Ricoh-printkoppen die snelheid, precisie en duurzaamheid bieden. Ze zorgen voor een prachtige printkwaliteit met hoge resolutie en vergen minimaal onderhoud.

Bereik topsnelheden met één enkele doorgang. Eén set printkoppen verzorgt de witte onderlaag, waarna de tweede set onmiddellijk de kleurenlaag aanbrengt.

Snel verwisselbare inlegplaten

Wissel eenvoudig tussen verschillende textielproducten door magnetische inlegplaten te verwisselen. Bovendien kunt u afdrukken op een extra groot formaat van maximaal 406 x 498 mm. Profiteer van maximale veelzijdigheid met vrijwel geen downtime bij het wisselen.

Interactief touchscreen met slimme meldingen

Het toonaangevende touchscreen van 7 inch heeft een levendig kleurendisplay met intuïtieve bediening en een ingebouwde interactieve bedieningshandleiding die slimme meldingen en onderhoudsherinneringen geeft.

Volautomatische tafelhoogte-instelling

Wissel eenvoudig tussen substraten met een variabele dikte tot 30 mm. De automatische tafelhoogteinstelling versnelt uw workflow en stelt de juiste tafelhoogte in voor een optimale afbeeldingskwaliteit.

Met DTG naar DTF!

Met de DTG machines van Ricoh is het nu ook mogelijk om op uw DTF film te printen waardoor u kunt genieten van de voordelen van beide machines.

Reinigingsmal

Zeg vaarwel tegen het handmatig schoonmaken van de printerkoppen. In plaats van geknoei met wattenstaafjes en schoonmaakdoekjes, brengt u simpelweg de reinigingsmal aan, voegt u reinigingsoplossing toe en laat u de printer de rest van het werk voor u doen.

Eigenschappen van de Ricoh Ri 2000

Razendsnel afdrukken

De Ricoh Ri 2000 biedt uitzonderlijk hoge afdruksnelheden. Het apparaat is voorzien van een systeem met twee sets van elk 4 printkoppen. Eén set is bedoeld voor het printen in wit, de tweede set print uw CMYK-kleuren. Hierdoor zijn hogere afdruksnelheden mogelijk en worden uw taken sneller afgerond.

 

Direct gereed voor gebruik

Meer printen met minder zorgen. Dankzij geautomatiseerde onderhoudssystemen en een geavanceerde systeembewaking blijft de Ricoh Ri 2000 in een actieve toestand en is hij direct gereed voor gebruik. Produceer een perfecte print op elk moment dat u klaar bent om het apparaat te gebruiken.

 

T-shirts en nog veel meer

Vergroot uw productaanbod en print vrijwel elke digitale afbeelding op onder meer T-shirts, mondkapjes, hoodies en draagtassen. De enige beperkende factor is uw fantasie.

Onberispelijke printkwaliteit

Van de subtiele gloed van huidtinten tot felle, dramatische tinten: de Ricoh Ri 2000 print in vrijwel onbeperkte kleuren en verwerkt zelfs de meest complexe kleurschakeringen met gemak. Leg fijne fotografische details vast en maak scherpe prints met een hoge resolutie tot 1200 x 1200 dpi.

 

Breid uw bedrijfsactiviteiten uit

De geavanceerde ColorGATE-oplossing van Ricoh stelt u in staat om uw printmogelijkheden naar een hoger niveau te tillen. Met de ColorGATE RIP-software kunt u uw workflow automatiseren en superieure producten leveren met geautomatiseerde kwaliteitscontrole en consistente kleuren binnen uw totale printernetwerk. Deze modulaire oplossing stelt u in staat om aan de hoge standaarden van zakelijke klanten te voldoen.