Roland DE-3

  • Kwalitatief hoogstaand graveertoestel dat scherpe teksten en figuren produceert
  • Grote productiviteit dankzij krachtige spindelmotor (maximaal 20.000 omw/min)
  • Ondersteunt een grote variëteit aan materialen zoals kunststof, acryl, aluminium, koper en hout

Lease mogelijkheden tot 60 maanden!

Of bestel dit product nu in onze webshop

Offerte of demo aanvragen

De DE-3 desktop graveermachine is het resultaat van meer dan 30 jaar innovatie in graveertechnologie, met een indrukwekkende veelzijdigheid en snelle, gebruiksvriendelijke geautomatiseerde productie. Met laser-point technologie, ethernet connectiviteit, automatische diepteregeling en andere intelligente functies, is de DE-3 de ideale graveeroplossing voor het produceren van nauwkeurige tekst en afbeeldingen op een groot aantal materialen.

Benieuwd naar de prijs? Bekijk de DE-3 nu in onze webshop!

Ontdek een wereld van graveertoepassingen met de DE-3

Of u nu een signmaker, fabrikant van apparatuur of een leverancier van awards en geschenken bent, de DE-3 desktop graveermachine is uitstekend geschikt voor het graveren van een breed scala aan geschenkartikelen, bewegwijzering, trofeeën, gereedschappen en industriële producten. De geïntegreerde veiligheidskap en de gebruikersvriendelijke bediening van de DE-3 maken hem ook geschikt voor gebruik in winkelomgevingen.

Snelle productie


De DE-3 wordt aangedreven door eenmotor die 20.000 toeren draait en maakt gebruik van geavanceerde oppervlaktedetectie en andere automatische functies om snel en eenvoudig te graveren.

Accurate personalisatie


Een laserpointer definieert nauwkeurig het beginpunt en toont een voorbeeld van een graveerpad op de media. Stel de graveerpositie in met een druk op de knop.

Diepteregelaars


Eenvoudig te gebruiken diepteregelaars kunnen op de spindel geïnstalleerd worden om automatisch de graveerdiepte te regelen op het oppervlak en zo consistente resultaten te leveren.

Ethernetverbinding


De machinebediening kan op afstand worden beheerd via het netwerk voor het gemakkelijk graveren met meerdere machines.

Eigenschappen van de Roland DE-3

Veelzijdige graveermachine

De Roland DE-3 is een veelzijdig, gebruiksvriendelijk en professioneel toestel. Hiermee graveert u een grote scala aan materialen, zoals kunststof, aluminium, koper en hout. De Roland DE-3 de originele kleuren en textuur van hout en koper. Het toestel graveert bovendien de teksten, logo’s en designs erg nauwkeurig en scherp. Gebruik het toestel om uithangborden, naamplaatjes, aanstekers, bekers en geschenken te graveren.

 

Gemakkelijk te gebruiken

De Roland DE-3 is erg gemakkelijk te installeren en te gebruiken. U sluit het toestel met een USB-kabel aan op uw PC. Een eenvoudig te bedienen, los controlepaneel vergroot uw bewegingsvrijheid bij de bediening van de graveermachine. De Roland DE-3 bevat verder een elektronische sensor die de dikte van het materiaal exact bepaalt, om zo het hele productieproces een constante graveerdiepte te garanderen. De verstelbare kap opent op twee manieren, wat gemakkelijk toegang geeft tot het gegraveerde product. De borstelloze motor kan lange tijd draaien zonder te stoppen en de stofafzuiging is gemakkelijk te bevestigen op de spindel om zo een goede werking te garanderen.

 

Geleverd met software

Het toestel wordt geleverd met gebruiksvriendelijke softwarepakketten. U levert binnen de kortste keren professionele resultaten, zelfs als u geen ervaring heeft met graveren.

Vergroot de waarde van uw producten

Met de Roland DE-3 maakt u mooie op maat gemaakte voorwerpen voor zowel binnen- als buitenshuis, zoals uithangborden en bewegwijzering. Met behulp van het toestel tovert u alledaagse bekers, schalen, herdenkingsplaten en promotiematerialen om in waardevolle aandenkens. U personaliseert ze met namen, gebeurtenissen of data. U kunt zelfs sjablonen maken voor strassteentjes die met een hittepers op T-shirts, handtassen en andere accessoires getransfereerd worden. Het werkbereik bedraagt 305 mm bij 230 mm.

 

Sjablonen voor kunstdiamantjes

U kunt de Roland DE-3 samen met de ontwerpsoftware R-Wear Studio gebruiken. Zo graveert u op een eenvoudige manier sjablonen voor kunstdiamantjes. Deze sjablonen en steentjes gebruikt u om T-shirts, jeans en geschenken te versieren of te personaliseren.

 

Bron: Roland website