EGX-30A

Roland EGX-30A

  • Desktop graveermachine voor de productie van badges, naamplaatjes, geschenken, trofeeën en sjablonen voor kunstdiamantjes.
  • Graveert kunststoffen (ABS, acryl, PC enz.), koper en aluminium (enkel met diamant gereedschap).
  • Compact toestel: 513 mm (B) x 491 mm (D) x 217 mm (H)
  • Afmetingen van de tafel: 305 mm(X) x 205 mm(Y); maximale dikte van het materiaal: 5 mm (Z)
Demo aanvragen

De EGX-30A is een betaalbaar en gebruiksvriendelijk graveertoestel. U kunt het toestel perfect gebruiken om in uw bedrijf of winkel badges, naamplaatjes, veiligheidsmarkeringen, geschenken en trofeeën te graveren. De EGX-30A is heel eenvoudig te bedienen, zelfs als u geen ervaring heeft met graveren.

U kunt de EGX-30A ook samen met de ontwerpsoftware R-Wear Studio gebruiken. Zo kunt u op een eenvoudige manier sjablonen voor kunstdiamantjes graveren. Deze sjablonen en steentjes gebruikt u om T-shirts, jeans en geschenken te versieren of te personaliseren.

Eigenschappen van de Roland EGX-30A

Gebruiksvriendelijk instapmodel

De EGX-30A is een betaalbaar en gebruiksvriendelijk graveertoestel. U kunt het toestel perfect gebruiken om in uw bedrijf of winkel badges, naamplaatjes, veiligheidsmarkeringen, geschenken en trofeeën te graveren. De EGX-30A is heel eenvoudig te bedienen, zelfs als u geen ervaring hebt met graveren.

Verschillende materiaaltypes

De EGX-30A graveert op tal van materiaalsoorten, bijvoorbeeld gecoate messing (wat ideaal is voor trofeeplaatjes), hout, gips en kunststof (wat perfect is voor badges, naamplaatjes, sleutelhangers, signalisatie e.d.).

Sjablonen voor kunstdiamantjes

U kunt de EGX-30A samen met de ontwerpsoftware R-Wear Studio gebruiken. Zo graveert u op een eenvoudige manier sjablonen voor kunstdiamantjes. Deze sjablonen en steentjes gebruikt u om T-shirts, jeans en geschenken te versieren of te personaliseren.

Voor elke bureau of winkel

De EGX-30A is compact en verrassend stil. Daardoor kunt u het desktoptoestel perfect in een bureau- of winkelomgeving gebruiken. Het werkoppervlak bedraagt 305 mm bij 205 mm. De maximale dikte van het te bewerken materiaal is 5 mm. U gebruikt het toestel om in kunststoffen te graveren. Met een speciale graveerpen met diamanten tip kunt u ook in koper en aluminium graveren. Dit gereedschap is als optie beschikbaar.

Eenvoudige bediening

U kunt de transport- en spindelsnelheid via het bedieningspaneel instellen. Ook de graveerdiepte geeft u op in het toestel. Daarenboven kunt u het toestel eenvoudigweg via een USB-kabel op een computer aansluiten.

Geleverd met software

Het toestel wordt geleverd met gebruiksvriendelijke software Dr. Engrave. U levert binnen de kortste keren professionele resultaten, zelfs als u geen ervaring heeft met graveren.