Roland EGX 350

Roland EGX-350

  • Kwalitatief hoogstaand graveertoestel dat scherpe teksten en figuren produceert
  • Grote productiviteit dankzij krachtige spindelmotor (maximaal 20.000 omw/min)
  • Ondersteunt een grote variëteit aan materialen zoals kunststof, acryl, aluminium, koper en hout
Offerte of demo aanvragen

Met het Roland EGX-350 graveertoestel graveert u een grote variëteit aan materialen, zoals kunststof, acryl, aluminium, koper en hout. Het is een veelzijdig apparaat dat opvallend gebruiksvriendelijk en vakkundig is ontworpen. Het graveert teksten en tekeningen erg nauwkeurig en scherp. Met de Roland EGX-350 kunt u onder andere uithangborden, naamplaatjes, aanstekers, bekers en geschenken graveren.

Roland DG levert de Roland EGX-350 met een eenvoudig te gebruiken graveerprogramma, waardoor u meteen aan de slag kunt. De software biedt vele geavanceerde mogelijkheden. V-carving is hier een voorbeeld van. Deze functie zorgt ervoor dat gravures die u produceert zo mooi zijn dat het lijkt alsof ze met de hand gemaakt zijn. Verder kunt u simulaties maken zonder effectief te graveren, zodat u tijd en materiaal bespaart.

Eigenschappen van de Roland EGX-350

Veelzijdige graveermachine

De Roland EGX-350 is een veelzijdig, gebruiksvriendelijk en professioneel toestel. Hiermee graveert u een grote variëteit aan materialen, zoals kunststof, aluminium, koper en hout. In tegenstelling tot lasergraveermachines, behoudt de Roland EGX-350 de originele kleuren en textuur van hout en koper. Het toestel graveert bovendien de teksten, logo’s en designs erg nauwkeurig en scherp. Gebruik het toestel om uithangborden, naamplaatjes, aanstekers, bekers en geschenken te graveren.

Gemakkelijk te gebruiken

De Roland EGX-350 is erg gemakkelijk te installeren en te gebruiken. U sluit het toestel met een USB-kabel aan op uw PC. Een eenvoudig te bedienen, los controlepaneel vergroot uw bewegingsvrijheid bij de bediening van de graveermachine. De Roland EGX-350 bevat verder een elektronische sensor die de dikte van het materiaal (Z-zero) exact bepaalt, om zo het hele productieproces een constante graveerdiepte te garanderen. De verstelbare kap opent op twee manieren, wat gemakkelijk toegang geeft tot het gegraveerde product. De borstelloze motor kan lange tijd draaien zonder te stoppen en de stofafzuiging is gemakkelijk te bevestigen op de spindel om zo een propere werking te garanderen.

Geleverd met software

Het toestel wordt geleverd met gebruiksvriendelijke softwarepakketten. U levert binnen de kortste keren professionele resultaten, zelfs als u geen ervaring heeft met graveren.

Vergroot de waarde van uw producten

Met de Roland EGX-350 maakt u mooie op maat gemaakte voorwerpen voor zowel binnen- als buitenshuis, zoals uithangborden en bewegwijzering. Met behulp van het toestel tovert u alledaagse bekers, schalen, herdenkingsplaten en promotiematerialen om in waardevolle aandenkens. U personaliseert ze met namen, gebeurtenissen of data. U kunt zelfs sjablonen maken voor strassteentjes die met een hittepers op T-shirts, handtassen en andere accessoires getransfereerd worden. Het werkbereik bedraagt 305 mm bij 230 mm.

Sjablonen voor kunstdiamantjes

U kunt de Roland EGX-350 samen met de ontwerpsoftware R-Wear Studio gebruiken. Zo graveert u op een eenvoudige manier sjablonen voor kunstdiamantjes. Deze sjablonen en steentjes gebruikt u om T-shirts, jeans en geschenken te versieren of te personaliseren.

Bron: Roland website