Dankzij de volledig nieuwe kop en messenhouder biedt de Roland GS-24 een betere stabiliteit en 40% meer mesdruk. Dit zorgt ervoor dat u kunt snijden als nooit tevoren – zelfs in stugge materialen. Maar daar stopt het niet. Door zijn onnavolgbare betrouwbaarheid zal de Roland GS-24 de concurrentie nog jaren aan stukken snijden. Kortom, de Roland GS-24 levert prestaties waar u uw business op kunt bouwen.

Eigenschappen van de Roland CAMM-1 GS-24

Eenvoudig

Functies om overlappend (tot 10 x) en geperforeerd te snijden, plus de mogelijkheid om per lijnkleur te snijden, vereenvoudigen uw werk. Bovendien snijdt de Roland GS-24 uw prints perfect uit dankzij het optisch detectiesysteem dat paskruizen herkent.

Als u nog geen printer heeft, kunt u ook kiezen voor een toestel dat printen en snijden combineert. Wat zijn de voordelen van printen en snijden met één toestel?

 

Geleverd met software

Alle snijplotters van Roland DG worden geleverd met de software CutStudio. Hiermee kunt u op een snelle en gemakkelijke manier beelden vergroten, verkleinen, anders positioneren, roteren en spiegelen. Ook kunt u eenvoudige designs creëren, tekst opmaken en beelden importeren. De software is zo gebruiksvriendelijk dat u geen grafische opleiding gevolgd moet hebben om professionele resultaten te behalen.

Sterk en veelzijdig

De Roland GS-24 snijdt alle gangbare materialen van 50 tot 700 mm breed. Hij snijdt onder meer vinyl, flock, transfermateriaal en zandstraalfolie. Zelfs materialen zoals magneetfolie en karton zijn een koud kunstje, dankzij de mesdruk van 350g.

Toepassingen gaan van voertuigreclame, signalisatie en stickers tot transfers voor kledij en verpakkingsprototypes.

 

Snel en precies

Dankzij zijn innovatieve digitale servomotor kunt u tot 500 mm per seconde snijden. Maar snelheid betekent niets zonder precisie. Daarom zorgt de Roland GS-24 steeds voor een optimale productiviteit bij de hoogste nauwkeurigheid.

Bron: Roland website