• Play video

Roland EJ-640

  • Ondersteuning media tot rollen van 1625mm breed en 40kg;
  • Geschakelde printkoppen;
  • Industrieel design;
  • Snel drogende EJ inkten in 1L cassettes.

Lease mogelijkheden tot 60 maanden!

Offerte of demo aanvragen

De nieuwe Roland SolJet EJ-640 brengt hoge productiviteit en topkwaliteit samen tegen lage operationele kosten. De zeer degelijke kwaliteit en uitgebreide toepassingsmogelijkheden zorgen ervoor dat de Roland SolJet EJ-640 uw organisatie naar een hoger niveau tilt.

Eigenschappen van de Roland EJ-640

Meer productie met de Roland SolJet EJ-640

De Roland SolJet EJ-640 kenmerkt zich door een zeer grote productiviteit en hoge kostenefficiëntie. Met de technologie van Roland kunt u vertrouwen op degelijkheid met een breed scala aan toepassingen voor binnen- en buitengebruik zoals banners, posters, muur- en voertuigstickers en nog veel meer. Uw return on investment (ROI) is zeer hoog door de grote productie tegen lage kosten.

 

Roland SolJet EJ-640 degelijk en betrouwbaar

Als u een hoge productiesnelheid wenst en zwaar rolmateriaal gebruikt dan bent u op zoek naar een machine die degelijk en betrouwbaar is. De Roland SolJet EJ-640 is dan de juiste keuze voor u. Deze machine beschikt over een grote grid roller wat helpt bij een correct media transport. U kunt rolmateriaal tot 40 kg gebruiken en het oprolsysteem is aan de voorkant bevestigt. Het driedelige wiper-systeem, waarvan het patent hangende is, werd ontworpen om de inktdroging rond de hoeken van de printkop te beperken om zo slijtage te voorkomen en de levensduur te verlengen.

 

Beheer en bewaak uw Roland SolJet EJ-640 op afstand

Speciaal voor de Roland SolJet EJ-640 ontwikkelde Roland het Ink Switching System. Een systeem wat ervoor zorgt dat u onbewaakt kunt vertrouwen op stabiel printen. Door middel van inktcassettes van 1 liter laadt u in de vierkleurenmodus twee liter inkt per kleur. Groot voordeel is dat de Roland SolJet EJ-640 automatisch overschakelt op de back-up cassette wanneer de eerste leeg is. Hierdoor kunt u blijven printen.
Dankzij de Roland Printer Assist iPad*-app kunt u de veelgebruikte printerfuncties op afstand beheren. Met de Roland OnSupport™ volgt u de status van de productie op de voet aan de hand van automatisch verstuurde e-mailberichten.
Gebruik de Predictive Ink Calculator in VersaWorks Dual om de hoeveelheid inkt te controleren die u nodig heeft voor de jobs die in de wachtrij staan.

 

De nieuwste Versaworks Dual RIP-software

De Roland SolJet EJ-640 wordt geleverd met de nieuwste software. VersaWorks Dual RIP-software beschikt over de nieuwste native PDF en Postscript engine voor een betere beeldomzetting wanneer lagen en transparanties worden gebruikt. De native PDF engine zorgt ervoor dat VersaWorks Dual complexe illustraties, gemaakt in ontwerppakketten, efficiënt kan omzetten. VersaWorks Dual beschikt ook over de nieuwste Postscript engine waardoor u kunt profiteren van de beste omzetting, zodat de compatibiliteit met oude bestanden behouden blijft.

Functies omvatten:
Calculator die inktverbruik voorspelt
* Vervanging van spotkleuren
* Ingebouwde Pantone® en Roland Color spotkleuren bibliotheken
* Variabele data printing
* Tools voor kalibratie en aanpassing inktniveau
* Geavanceerde cropping-, tiling- en nestingopties

Meer informatie op: http://www.rolanddg.be/

Snelheid en kwaliteit die u doet verbazen

Geschakelde printkoppen zorgen ervoor dat u beschikt over een breder printoppervlak waardoor uw productie toeneemt. De kleuren zijn gespiegeld geordend in de koppen om banding te voorkomen. De twee piëzo-inkjetkoppen met 8 kanalen beschikken over 180 nozzles per kanaal en het Roland Intelligent Pass Control-systeem, waarvan het patent hangende is, controleert de plaatsing van de druppels om prachtige, realistische kleuren en een fotografisch beeldkwaliteit te garanderen. De variabele dotcontrole zorgt verder voor vloeiende gradaties en mooie gesatureerde kleuren op tal van printmedia.
De geavanceerde mediatoevoer garandeert een accurate kentering van het materiaal en een soepel transport van het printmateriaal. Het oprolsysteem is volledig afgestemd op productie bij hoge snelheden.

 

Sneldrogend voor een efficiënte productie

De Roland SolJet EJ-640 droogt prints snel, zelfs in de hogesnelheidsmodus. Hierdoor kunt u ze onmiddellijk afwerken, appliqueren of oprollen.
Het ingebouwde drievoudige verwarmingssysteem bestaat uit:
* Voorverwarming om de ontvankelijkheid van de media te verbeteren;
* Printverwarming om de kleurechtheid en de helderheid van de inkt te versnellen;
* Een droger om het drogen te versnellen en een grotere productiviteit en krasbestendigheid te garanderen.
Een optionele droogeenheid is verkrijgbaar om grote prints te drogen en de saturatie bij hoge snelheden te verbeteren.

 

Nieuwe EJ-inkten van Roland DG

De nieuwste sneldrogende EJ-inkten zorgen voor prachtige kleuren, een laag verbruik en lage bedrijfskosten. De inkten leveren een ongekende duurzaamheid bij outdoor toepassingen, een buitengewone krasbestendigheid, chemische resistentie, een uitgebreide materiaalondersteuning en een breed kleurenspectrum. Ze zijn verkrijgbaar in cassettes van 1 liter, zodat ze minder vaak moeten worden vervangen. Tevens zijn ze verkrijgbaar in 4 of 7 kleuren, inclusief licht zwart. U kunt kiezen uit een configuratie met tweemaal CMYK of CMYKLcLmLk.

Bron: Roland SOLJET EJ-640

 

Combineer met een GX-snijplotter voor nog meer toepassingen

Combineer uw EJ-640 printer met een GX-snijplotter van Roland DG om snel en gemakkelijk stickers, hittetransfers, POS-displays, voertuig- en raamstickers, labels, enz. te snijden. De Roland Quadralign™-technologie leest nauwkeurig de paskruizen in en garandeert een perfect snijresultaat.

Lees meer over de GX-serie