Roland SP-540i

  • Twee verschillende breedtes
  • 0,762 m en 1,37 m breed
  • Eco-Sol MAX inkt
  • Optioneel oprol systeem
Offerte of demo aanvragen

De VersaCAMM SP-i is een op twee breedtes beschikbare machine die kwalitatief hoogstaand printen met nauwkeurig snijden combineert. De Roland SP-540i is eenvoudig in gebruik, is gunstig geprijsd en wordt gebruikt voor diverse toepassingen. Voorbeelden zijn onder meer signalisatie, posters, stickers, labels en hittetransfers voor textiel. De Roland SP-540i is Roland DG’s beste instapmodel ooit, dankzij de toevoeging van Roland Intelligent Pass Control. Door deze upgrade bereikt het toestel een superieure printkwaliteit en heeft het een hogere productiviteit dan voorgaande SP-modellen. De productiviteit is zelfs 1,5 keer hoger in de standaard printmodus. Het toestel wordt geleverd met gebruiksvriendelijke VersaWorks-software.

Eigenschappen van de Roland SP-540i

Printen en snijden in één

De Roland SP-540i (mediabreedte tot 137 cm) en Roland SP-300i (tot 76 cm) zijn de beste keuze voor elke beginnende signmaker. De toestellen zijn eenvoudig te bedienen en vragen weinig onderhoud. Omdat ze zowel een print- als snijfunctie hebben, kunt u uw prints automatisch laten uitsnijden. Met één toestel maakt u dus snel en gemakkelijk textieltransfers, stickers, etiketten, banners, displays, signalisaties, fotoprints, posters en meer.

 

Perfect voor uw bedrijf of kantoor

De Roland SP-540i is een compact toestel dat in elke productie- of kantooromgeving past. Bovendien wordt de nagenoeg geurloze ECO-SOL MAX-inkt geleverd in handige inktcassettes (220 of 440 cc). De Roland SP-540i staat garant voor een zorgeloze productie in een nette omgeving.

 

Inclusief VersaWorks-software

De Roland SP-540i wordt geleverd met de professionele software VersaWorks. Dit is een gebruiksvriendelijke RIP-software die het onder meer mogelijk maakt spotkleuren exact te reproduceren. Ook het printen van variabele data behoort tot de opties. Op die manier kunt u een reeks geïndividualiseerde prints maken met elk een andere foto, naam, nummer en/of tekst. U kunt de software bovendien gratis updaten via het internet.

Gegarandeerde kwaliteit en betrouwbaarheid

De Roland SP-540i staat garant voor een professionele kwaliteit. Het toestel is stevig gebouwd en is uitgerust met de Roland Intelligent Pass Control-technologie. Deze technologie verzekert u van een optimale verhouding tussen snelheid en printkwaliteit. Ook is de Roland SP-540i een betrouwbare machine: u zit goed voor jarenlang zorgeloos gebruik.

 

Bekroonde ECO-SOL MAX-inkt

De ECO-SOL MAX-inkt van Roland is bekroond met verschillende Awards van gekende vakorganisaties en specialisten. Deze milde solventinkt droogt snel, heeft een goede dekking, een uitgebreid kleurengamma en een goede krasbestendigheid. Bovendien is de inkt compatibel met een uitgebreide reeks van gecoat en ongecoat materiaal. ECO-SOL MAX-inkt is nagenoeg geurloos, waardoor u geen speciaal luchtverversingssysteem dient te installeren. De inkt heeft bovendien een lichtechtheid tot drie jaar bij buitengebruik.

Bron: Roland website