• Play video

Roland Stika

  • Lichtgewicht, compact design
  • USB-connectie
  • Inclusief Roland CutStudio-software
  • Snijdt tot 16 tiles
  • Verkrijgbaar in drie modellen: SV-15 (snijbreedte: 34cm), SV-12 (snijbreedte: 25cm), SV-8 (snijbreedte: 16cm)

Bestel dit product nu in onze webshop!

Offerte of demo aanvragen

Met de Roland STIKA-vinylsnijplotters kunt u kleurrijke POP-displays, etiketten en iron-ons produceren. De toestellen zijn ideaal voor kleinere kantoren, scholen en hobbyisten. Door zijn goede prijs/kwaliteitverhouding is op maat snijden nog nooit zo snel uitvoerbaar en betaalbaar geweest. De bijgeleverde CutStudio-software stelt u in staat tot 16 verschillende tiles te maken, zodat u ook grotere designs gemakkelijk kunt snijden. De Roland STIKA is beschikbaar in drie uitvoeringen met snijbreedtes van 16cm, 25cm en 34cm.

Eigenschappen van de Roland Stika

Compacte snijplotters voor iedereen

Met de Roland STIKA-snijplotters snijdt u letters en designs uit kleurrijke materialen. Zo maakt u bijvoorbeeld stickers, gevaartekens, textieltransfers en richtingaanwijzers. De STIKA is de ideale oplossing voor kleinere bedrijven, scholen en hobbyisten zoals modelbouwclubs. Dankzij zijn goede prijs/kwaliteitverhouding is het op maat snijden van folies nog nooit zo betaalbaar geweest.

Prints uitsnijden

Met de Roland STIKA kunt u folies uitsnijden die u beprint heeft met uw A4-printer. Doe dit door uw print te voorzien van paskruizen. De snijplotter leest deze in en snijdt de gewenste contouren uit. Dankzij dit hulpmiddel kunt u met de Roland STIKA kant-en-klare “full colour” stickers maken.

Drie modellen

De Roland STIKA-serie bestaat uit drie modellen. De SV-8 kan materiaal met een breedte tot 21.5 cm snijden, de SV-12 gaat tot 30.5 cm en de SV-15 verwerkt materiaal tot 38.1 cm breed. Alle STIKA’s kunnen verschillende materialen zoals vinyl, transfermateriaal en meer snijden.

Eenvoudig in gebruik

De snijplotters zijn heel gebruiksvriendelijk. U maakt eenvoudigweg een ontwerp in de meegeleverde software CutStudio en stuurt het bestand naar de plotter. Die snijdt het nauwkeurig uit. Daarna pelt u het overtollige materiaal weg en bent u klaar.

Handig bedieningspaneel

De STIKA heeft een eenvoudig bedieningspaneel. Hiermee kunt u onder andere het snijmes verplaatsen naar de beginpositie om zo altijd precieze resultaten te verkrijgen.

Ga meteen aan de slag met CutStudio-software

Alle snijplotters van Roland worden geleverd met de software CutStudio. Hiermee kunt u op een snelle en gemakkelijke manier beelden vergroten, verkleinen, anders positioneren, roteren en spiegelen. Ook kunt u eenvoudige designs creëren, tekst opmaken en beelden importeren. De software stelt u in staat een design op te delen in maximaal 64 stukken, zodat u ook grotere designs gemakkelijk kunt snijden. De software is zo gebruiksvriendelijk dat u geen grafische opleiding gevolgd hoeft te hebben om professionele resultaten te behalen.

Bron: Roland website