• Play video

Roland LEC2-330 & LEC2-640

  • Printen tot 1625 mm breed;
  • ECO-UV (EUV5) inkt;
  • Nieuwe printkop en LED-lampen;
  • Meer dekkende witte inkt voor een hogere dichtheid;
  • Speciale afwerkingen voor uitzonderlijke effecten en realistische structuren.

Lease mogelijkheden tot 60 maanden!

Offerte of demo aanvragen

De VersaUV LEC2-330/640 biedt een ongeëvenaarde UV-print & cut kwaliteit, fantastische kleurweergave, geïntegreerd precisie snijden en uitgebreide mediacompatibiliteit.

De VersaUV LEC2-330 is de perfecte machine voor realistische verpakkingsmock-ups, proofs en premium labels. Gebruik de VersaUV LEC2-640 voor verbluffende en opvallende signalisatie, banners, POP-displays, etalages – en meer.

Kies de LEC2-330 voor

realistische verpakkingsprototypes en premium labels.

Stel uw meest veeleisende klanten tevreden en breng hun ideeën tot leven met overtuigende prototypes op een breed scala aan substraten.

 

Kies de LEC2-640 voor

speciale signalisatie, POP-displays, etalages, binnenhuisdecoratie en meer.

Wanneer visuele impact en kwaliteit voor uw klanten van het grootste belang zijn, levert de LEC2-640 kristalheldere details, een gedurfde kleur en een hoge opaciteit Wit. Voeg glanzende UV-inkt toe voor textuur, reliëf en andere opvallende effecten.

Inktconfiguraties voor elk bedrijf

 

Door gebruik te maken van de nieuwste EUV5-inkten voor uitzonderlijk en hoogwaardig drukwerk, gaan we verder dan CMYK om u nog meer opties en flexibiliteit te bieden.

Glanzende Inkt

Creëer een veelzijdigheid aan speciale structuureffecten, gesimuleerde reliëfafwerkingen en puntafwerkingen.

Geïntegreerde primer

Breng de primer met precisie aan op het printgebied voor uitgebreide mediacompatibiliteit.

Witte inkt

Druk witte tekst en afbeeldingen in hoge resolutie af of gebruik ze als basislaag voor donkere en transparante materialen.

Rode en oranje inkt

Met True Rich Color kunt u nu het huidige kleurengamma uitbreiden en prachtige rode en oranje kleuren naar boven brengen.

Uitgebreid kleurengamma

Met True Rich Color in VersaWorks en de nieuwe oranje en rode inkten maakt u prachtige prints met een groter kleurbereik om de exact gewenste kleuren te reproduceren en levendige beelden te maken die echt opvallen.

Compact en veelzijdig

Deze stijlvolle machines passen in verschillende werkomgevingen en zijn direct gebruiksklaar.

Verlengde invoertafel (ET-30)

De optionele verlengde invoertafel ET-30 zorgt voor meer stabiliteit bij het invoeren van rigide substraten zoals karton voor verpakkingsprototypes.

Tension Bar (TB-30)

De optionele Tension Bar TB-30 zorgt voor meer stabiliteit bij het invoeren van dunne folies voor flexibele verpakkingstoepassingen. De take-up unit (TU4-30) is vereist om met de TB-30 te kunnen werken.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Tel. +31 (0) 299-39 33 90

E-mail. sales@manprint-sign.nl

Eigenschappen van de Roland LEC2-330 & LEC2-640

Ongeëvenaarde printkwaliteit

Een innovatieve printkop optimaliseert de precisie van het opbrengen en regelen van de inkt. Nog snellere uitharding van de inkt door de nieuwe, krachtigere LED-lampen. Hierdoor kunt u kleine teksten, uitgebreide structuurpatronen, gradaties en andere details met grote precisie reproduceren.

 

Een alles-in-één compacte oplossing

De LEC2-330/640 rol-tot-rol kan printen, snijden, perforeren, lakken en zelfs speciale getextureerde effecten toevoegen.

Standaard software

VersaWorks 6 breidt uw printmogelijkheden uit en maximaliseert de kracht van uw Roland LEC2-330/640. Met een intuïtieve interface biedt het programma talrijke functies om de printproductie te versnellen, het kleurbeheer te ondersteunen en het u gemakkelijker te maken.

 

Uitgebreide mediacompatibiliteit

De LEC2-330/640 met EUV5-inkten kan op verschillende substraten printen, waaronder folies, BOPP, PE, PET-folie, raamfolies, backlits, PVC, banners en andere materialen.