Roland-VersaUV-LEF-200

Roland VersaUV LEF 200

  • Print hoogte tot 100 mm
  • Print op diverse materialen
  • Inclusief software
Demo aanvragen
Deel dit productTweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInEmail this to someone

Eigenschappen van de Roland VersaUV LEF 200

Roland VersaUV LEF 200 personaliseren voor succes

De Roland VersaUV LEF 200 LED UV-vlakbedprinter creëert nieuwe kansen voor uw organisatie. Deze machine is de opvolger van de succesvolle Roland LEF 20. De UV technologie zorgt ervoor dat u op een breed scala van materialen kunt printen. Wat dacht u van promotieartikelen, industriële goederen en productprototypes.

De Roland VersaUV LEF 200 top kwaliteit printen op een breed scala van materialen

Personalisatie vraagt om creativiteit en flexibiliteit. De Roland VersaUV LEF 200 kan het allemaal. U print voorwerpen tot een hoogte van 100 mm. De vacuümtafel zorgt ervoor dat items op hun plaats blijven. U kunt op tal van materiaalsoorten printen, waaronder acryl, hout, karton, kunststof, textiel, leder en ecologisch leder. Als u eerst een primer aanbrengt, kunt u ook op glas en metaal printen. U flexibiliteit als leverancier neemt toe omdat u direct print op objecten als balpennen, gsmhoesjes, promotieartikelen, signalisatie, awards, geschenkartikelen, industriële goederen, productprototypes, etc. De mogelijkheden zijn bijna grenzeloos.

De Roland ECO-UV-inkten leveren uitzonderlijke resultaten

De Roland ECO-UV-inkten zijn verkrijgbaar in twee maten. Namelijk cassettes van 220 cc en 500 cc*. De inkten blijven flexibel en kunnen zelfs over moeilijkste hoeken en golvingen worden aangebracht zonder te breken. De CYMK, witte en transparante (vernis) ECO-UV-inkten garanderen hoogwaardig resultaten. Ook op felgekleurde of donkere materialen kunt u prachtige prints aanbrengen als u eerst een grondlaag in witte inkt print. Transparante inkt geeft een glanzende of matte afwerking. U kunt ook verschillende lagen transparante inkt boven elkaar aanbrengen om reliëfeffecten en texturen te creëren. In de Roland Texture System Library vindt u alvast 72 gebruiksklare patronen.

*Witte inkt is uitsluitend verkrijgbaar in cassettes van 220 cc

De cover van de Roland VersaUV LEF 200 zorgt er voor dat u veilig kunt werken en top printkwaliteit garandeert.

De cover van de Roland VersaUV LEF 200 beschermt gebruikers door alle bewegende delen af te schermen. Hij houdt de printzone stofvrij en sluit het uv-ledlicht in. De inktcassettes bevinden zich aan de zijkant van het toestel zodat u ze tijdens het printen kan vervangen zonder het deksel te openen. Dit alles zorgt ervoor dat u het toestel kan gebruiken in elk kopiecenter, elke winkel en elke industriële omgeving.

  • De nevelfilters garanderen kwaliteit en betrouwbaarheid

De Roland VersaUV LEF 200  beschikt over nevelfilters om een buitengewoon accuraat resultaat te garanderen wanneer op de rand van een product of een gebogen voorwerp moet worden geprint.

De Roland VersaUV LEF 200​ ongeëvenaarde printkwaliteit

De Roland Intelligent Pass Control-technologie biedt een uitstekende printkwaliteit op een ruime waaier aan toepassingen en media, in alle printmodi, met egalere overgangen. Dit systeem, waarvan het patent hangende is, garandeert dat de prints er zowel buiten als binnen, van dichtbij of veraf, prachtig uitzien.

Optimaliseer uw workflow met de Roland VersaUV LEF 200

De Roland VersaUV LEF 200 heeft een groot printoppervlak van 770 mm breed bij 330 mm lang. Met vier printkoppen en twee uv-ledlampen kan de Roland VersaUV LEF 200 snel bidirectioneel printen op voorwerpen tot 100 mm hoog en 8 kg zwaar. De witte en transparante inkten (vernis) worden elk via twee kanalen aangevoerd voor een hogere printsnelheid, een betere densiteit van witte inkt en dikkere vernislagen.

Gratis Roland VersaWorks RIP

Zoals u van Roland gewend bent, ontvangt u bij aanschaf van de Roland VersaUV LEF-200 gratis Roland VersaWorks Dual RIP-software omvat alle geavanceerde en gebruiksvriendelijke functies van VersaWorks. De software ondersteunt verder zowel PostScript als pdf-bestanden voor een betere beeldomzetting wanneer lagen en transparanties worden gebruikt. Met de nieuwe functie “Special Colour Plate Generation” kunt u wit en vernis printen zonder dat deze in uw printbestand gedefinieerd zijn. De functie “Maintain Clipped Position” garandeert bovendien de accurate herpositionering van bijgesneden (cropped) afbeeldingen. Dit is handig wanneer u extra’s, zoals vernis, wil toevoegen aan een bepaald deel van een beeld.

Roland VersaUV LEF 200 gebouwd voor hoge productie

De Roland VersaUV LEF 200 beschikt over precisieonderdelen waardoor dit topproduct minder onderhevig is aan schommelingen van temperatuur en vocht. Zo kunt u erop vertrouwen dat accurate en hoogwaardige printkwaliteit gegarandeerd blijft, zelfs bij grote volumes. Naargelang de behoeftes van uw productie-omgeving, kunt u externe apparaten, zoals waarschuwingslichten, aansluiten op de printer. Ook is het mogelijk mallen automatisch te laten vervangen.

Optionele luchtfilter

Er is een optioneel luchtfiltersysteem verkrijgbaar voor de Roland VersaUV LEF 200. Het bestaat uit een actieve koolstoffilter, ruimte om inkt op te bergen en een automatische aan/uit-functie. Dit systeem kan gemakkelijk onder de Roland VersaUV LEF 200 worden geplaatst.

lef-300-with-bofa-included

Handige hoogteregelaar op de Roland VersaUV LEF 200

Als u 3D-voorwerpen op een vlakke tafel plaatst, regelt de automatische hoogteregelaar de positie van de tafel tot het oppervlak de meest geschikte hoogte bereikt om te printen.

Automatisch inktcirculatiesysteem met de Roland VersaUV LEF 200

De VersaUV-reeks is uitgerust met het uniek, automatisch inktcirculatiesysteem van Roland DG, dat voorkomt dat het pigment in witte inkt bezinkt. Dit systeem vermindert de verspilling van witte inkt, verlaagt de bedrijfskosten, zorgt voor een buitengewone printkwaliteit en garandeert een consistente dichtheid van witte inkt, zelfs bij grote volumes.

Meer informatie op http://www.rolanddg.be/