• Play video

Roland VersaUV LEF-300

Niet meer leverbaar
Klik hier voor een alternatief product

  • 770 mm UV-LED vlakbedprinter;
  • Print direct op materiaal tot 100 mm dik;
  • Printoppervlakte: 770 mm x 330 mm.

Opties inktconfiguratie:
CMYK + Gloss + Gloss + Wit
CMYK + Primer + Gloss + Wit

Offerte of demo aanvragen

Neem digitale personalisatie naar een hoger niveau. Met de VersaUV LEF-300 LED UV-vlakbedprinter personaliseert u grote hoeveelheden voorwerpen op een heel efficiënte manier. De LEF-300 kan namelijk op een ruime waaier aan materialen en voorwerpen printen. Zo kunt u bijvoorbeeld printen op promotieartikelen, industriële goederen en productprototypes.

Optimaliseer uw workflow

De LEF-300 biedt tal van productiviteitsfuncties, waaronder:

  • Groter printbereik 770 mm breed bij 330 mm lang
  • Vier printkoppen verhogen de productiesnelheid en maken bidirectioneel printen mogelijk
  • Twee UV-LED lampen – waarvan er één beweegt – zorgen ervoor dat de inkt onmiddellijk uithardt
  • Nieuwe ontwerpprintmodus voor gebruikers die een snelle afdruk van een prototype nodig hebben
  • Witte en transparante (glans) inkten worden elk door twee rijen straalkoppen aangebracht om snel te printen in meerdere lagen voor een verhoogde dichtheid en dekking

Eigenschappen van de Roland VersaUV LEF-300

Roland VersaUV LEF-300 personalisatie voor succes

De Roland VersaUV LEF-300 LED UV-vlakbedprinter creëert nieuwe kansen voor uw organisatie. Deze machine is de opvolger van de succesvolle Roland LEF-20. De UV technologie zorgt ervoor dat u op een breed scala van materialen kunt printen. Wat dacht u van promotieartikelen, industriële goederen en product prototypes?

 

De Roland VersaUV LEF-300 topkwaliteit printen op een breed scala van materialen

Personalisatie vraagt om creativiteit en flexibiliteit. De Roland VersaUV LEF-300 kan het allemaal! U print voorwerpen tot een hoogte van 100mm. De vacuümtafel zorgt ervoor dat items op hun plaats blijven. U kunt op tal van materiaalsoorten printen, waaronder acryl, hout, karton, kunststof, textiel, leder en ecologisch leder. Als u eerst een primer aanbrengt, kunt u ook op glas en metaal printen. Uw flexibiliteit als leverancier neemt toe omdat u direct print op objecten als balpennen, gsm-hoesjes, promotie-artikelen, signalisatie, awards, geschenkartikelen, industriële goederen, product prototypes etc. De mogelijkheden zijn bijna grenzeloos.

 

De Roland ECO-UV-inkten leveren uitzonderlijke resultaten

De Roland ECO-UV-inkten zijn verkrijgbaar in twee maten. Namelijk cassettes van 220 cc en 500 cc*. De inkten blijven flexibel en kunnen zelfs over de moeilijkste hoeken en golvingen worden aangebracht zonder te breken. De CYMK, witte en transparante (vernis) ECO-UV-inkten garanderen hoogwaardige resultaten. Ook op felgekleurde of donkere materialen kunt u prachtige prints aanbrengen als u eerst een grondlaag in witte inkt print. Transparante inkt geeft een glanzende of matte afwerking. U kunt ook verschillende lagen transparante inkt boven elkaar aanbrengen om reliëfeffecten en texturen te creëren. In de Roland Texture System Library vindt u alvast 72 gebruiksklare patronen.

*Witte inkt is uitsluitend verkrijgbaar in cassettes van 220 cc.

 

De cover van de Roland VersaUV LEF-300 zorgt ervoor dat u veilig kunt werken en garandeert top printkwaliteit.

De cover van de Roland VersaUV LEF-300 beschermt gebruikers door alle bewegende delen af te schermen. Hij houdt de printzone stofvrij en sluit het uv-ledlicht in. De inktcassettes bevinden zich aan de zijkant van het toestel zodat u ze tijdens het printen kan vervangen zonder het deksel te openen. Dit alles zorgt ervoor dat u het toestel kan gebruiken in elk kopiecenter, elke winkel en elke industriële omgeving.

  • De nevelfilters garanderen kwaliteit en betrouwbaarheid

De Roland VersaUV LEF-300 beschikt over nevelfilters om een buitengewoon accuraat resultaat te garanderen wanneer op de rand van een product of een gebogen voorwerp geprint moet worden.

 

De Roland VersaUV LEF-300​ ongeëvenaarde printkwaliteit

De Roland Intelligent Pass Control-technologie biedt een uitstekende printkwaliteit op een ruime waaier aan toepassingen en media, in alle printmodi, met egalere overgangen. Dit systeem, waarvan het patent hangende is, garandeert dat de prints er zowel buiten als binnen, van dichtbij of veraf, prachtig uitzien.

 

Handige hoogteregelaar op de Roland VersaUV LEF-300

Als u 3D-voorwerpen op een vlakke tafel plaatst, regelt de automatische hoogteregelaar de positie van de tafel, tot het oppervlak de meest geschikte hoogte bereikt om te printen.

Gratis Roland VersaWorks RIP

Zoals u van Roland gewend bent, ontvangt u bij aanschaf van de Roland VersaUV LEF-300 gratis Roland VersaWorks Dual RIP-software. Het bevat alle geavanceerde en gebruiksvriendelijke functies van VersaWorks. De software ondersteunt zowel PostScript als pdf-bestanden voor een betere beeldomzetting, wanneer lagen en transparanties worden gebruikt. Met de nieuwe functie “Special Colour Plate Generation” kunt u wit en vernis printen zonder dat deze in uw printbestand gedefinieerd zijn. De functie “Maintain Clipped Position” garandeert bovendien de accurate herpositionering van bijgesneden (cropped) afbeeldingen. Dit is handig wanneer u extra’s, zoals vernis, wil toevoegen aan een bepaald deel van een beeld.

 

Roland VersaUV LEF-300 gebouwd voor hoge productie

De Roland VersaUV LEF-300 beschikt over precisieonderdelen waardoor dit topproduct minder onderhevig is aan schommelingen van temperatuur en vocht. Zo kunt u erop vertrouwen dat accurate en hoogwaardige printkwaliteit gegarandeerd blijft, zelfs bij grote volumes. Naargelang de behoeftes van uw productie-omgeving, kunt u externe apparaten, zoals waarschuwingslichten, aansluiten op de printer. Ook is het mogelijk mallen automatisch te laten vervangen.

 

Optionele luchtfilter

Er is een optioneel luchtfiltersysteem verkrijgbaar voor de Roland VersaUV LEF-300. Het bestaat uit een actief koolstoffilter, ruimte om inkt op te bergen en een automatische aan/uit-functie. Dit systeem kan gemakkelijk onder de Roland VersaUV LEF-300 worden geplaatst.

 

roland-lef-300-bofa

 

Optimaliseer uw workflow met de Roland VersaUV LEF-300

De Roland VersaUV LEF-300 heeft een groot printoppervlak van 770mm breed bij 330mm lang. Met vier printkoppen en twee uv-ledlampen kan de Roland VersaUV LEF-300 snel bi-directioneel printen op voorwerpen tot 100mm hoog en 8kg zwaar. De witte en transparante inkten (vernis) worden elk via twee kanalen aangevoerd voor een hogere printsnelheid, een betere densiteit van witte inkt en dikkere vernislagen.

 

Automatisch inktcirculatiesysteem met de Roland VersaUV LEF-300

De VersaUV-reeks is uitgerust met een uniek, automatisch inktcirculatiesysteem van Roland DG, dat voorkomt dat het pigment in witte inkt bezinkt. Dit systeem vermindert de verspilling van witte inkt, verlaagt de bedrijfskosten, zorgt voor een buitengewone printkwaliteit en garandeert een consistente dichtheid van witte inkt, zelfs bij grote volumes.

 

Meer informatie op http://www.rolanddg.be/