• Play video

Roland VersaUV LEF2-300D

  • Printoppervlak: 770 x 330 mm;
  • Max. printhoogte: 200 mm;
  • EUV / EUV4 Inkt;
  • Automatisch mediahoogtesysteem;
  • Positioneringsmal.

Lease mogelijkheden tot 60 maanden!

Offerte of demo aanvragen

De VersaUV LEF2-300D is een LEF2 model met een hoogte van 200 mm. Dat biedt niet alleen plaats voor hogere artikelen, maar het ondersteunt ook een groter assortiment aan mallen, waardoor het printmogelijkheden nog verder word uitgebreid. De VersaUV LEF creëert levendige kleuren en realistische texturen, waardoor hij uitermate geschikt is om een breed scala aan producten en substraten te personaliseren, waaronder lederen tassen, schoenen, telefoonhoesjes en andere promotieartikelen.

Hoge betrouwbaarheid en veiligheid

De LEF2-serie gebruikt een nieuw reinigingssysteem voor verbeterde werking en betrouwbaarheid. Een functie voor het vernieuwen van de kop verwijdert alle resterende inkt op de printkoppen en reinigt het oppervlak van de printkop om de betrouwbaarheid van uw printer te behouden. Mocht een printkop verstopt raken, dan kunt u met de nieuwe Nozzle Mask-functie doorgaan met afdrukken terwijl u het resterende deel van de printkop gebruikt. De luchtdichte kap beschermt operators tegen UV-licht en voorkomt dat stof zich tijdens het printen op het oppervlak van materialen nestelt.

Eigenschappen van de Roland VersaUV LEF2-Serie

Start Timer Functie

De start timer functie voltooit de instelprocedures voor het reinigen van de printkop en de witte inktcirculatie automatisch op een bepaalde tijd. Zo kunt u bijvoorbeeld de printer inschakelen voordat u op kantoor aankomt en direct beginnen met printen.

 

Automatisch mediahoogtesysteem

Automatisch mediahoogtesysteem voor het detecteren van de materiaal dikte. Plaats het object op de printtafel en de LEF2-Serie controleert de dikte van het materiaal automatisch en bereidt zich voor op het printen.

40 Job Presets

Bewaar al uw specifieke media-instellingen voor uw meest populaire toepassingen zonder tijd te verliezen.

 

Positioneringsmal

Er is een speciale positioneringsmal om voorwerpen gemakkelijk op de printtafel uit te lijnen.

 

LED-uitlijningssysteem

Een ingebouwd LED-uitlijningssysteem om het beginpunt van uw print snel in te stellen.

Meer informatie op: Rolanddg.nl