• Play video

Roland VS-300i

  • Maximaal 1600 mm breed;
  • 3 Verschillende breedtes;
  • 5 Verschillende uitvoeringen;
  • Metallic, wit & licht zwart.

Lease mogelijkheden tot 60 maanden!

Offerte of demo aanvragen

De Roland VS-300i is de nieuwste generatie van ‘s werelds best verkopende printer in de grafische markt.
De reeks omvat drie modellen: de VS-640i (1625 mm), de VS-540i (1371 mm) en de VS-300i (762 mm). Het nieuwe model is een geavanceerde, maar toch betaalbare printer/snijplotter, die uitgerust is met de nieuwe ECO-SOL MAX2-inkt. De printer bevat ook een hele reeks verbeteringen op het vlak van productiviteit en gebruiksvriendelijkheid. Daardoor biedt het toestel de veelzijdigheid en de uitzonderlijke printkwaliteit die professionals op de printmarkt verwachten.

De Roland VS-300i maakt gebruik van de hoogwaardige nikkelvrije ECO-SOL MAX2-inkt. Deze is verkrijgbaar in negen verschillende kleuren, waaronder CMYKLcLm, wit, metallic zilver en licht zwart. Het nieuwe licht zwart levert een nauwkeurige reproductie van grijs- en huidtinten op, waardoor foto’s perfect worden gereproduceerd en gradiënten op een naadloze manier worden weergegeven. De jongste generatie witte en metallic inkt biedt een hogere densiteit dan ooit tevoren. Bovendien haalt de Roland VS-300i in vergelijking met het vorige model een ongeveer anderhalf keer hogere productiesnelheid voor witte inkt en een tot twee keer hogere snelheid voor metallic inkt. Hierdoor maakt de Roland VS-300i een uitgebreide reeks winstgevende toepassingen mogelijk, waaronder banners, labels, raamstickers, voertuig stickers en kunstprints.

Eigenschappen van de Roland VS-300i

De nieuwe publiekslieveling

Hoe maak je ’s werelds bestverkopende printer nóg beter? De nieuwe Roland VS-300i is het antwoord! We behouden alles wat gebruikers waarderen in de Roland VS-300i: kwalitatieve eco-solventinkt, ingebouwde snijfunctie, gebruiksvriendelijkheid, veelzijdigheid en betrouwbaarheid. Daar voegen we het volgende aan toe: de laatste printkoptechnologie, snellere droging, nieuwe ECO-SOL MAX2-inkt in CMYKLcLm, wit, metallic en licht zwart, eenvoudige vervanging van inktcassettes en nog meer. Deze printer wordt dus ongetwijfeld uw nieuwe lieveling.

 

Ruime kleurkeuze

De VS-i-toestellen kunnen met acht, zeven of vier kleuren gebruikt worden. Wit en metallic bieden een meerwaarde aan uw klanten en licht zwart zorgt voor de meest prachtige zwart/wit prints en stabiele huidtonen. U heeft de keuze uit de volgende configuraties, met en zonder deze speciale kleuren: CMYK, licht cyaan, licht magenta, licht zwart en wit / CMYK, licht cyaan, licht magenta licht zwart en metallic / CMYK, licht cyaan, licht magenta, wit en metallic/ CMYK, licht cyaan, licht magenta en licht zwart / twee keer CMYK.

 

Gebruiksvriendelijkheid troef

De Roland VS-300i staat bekend om zijn groot gebruiksgemak. Handige verbeteringen maken echter dat u de Roland VS-300i nog eenvoudiger kunt bedienen. De inktcassettes bevinden zich bijvoorbeeld vooraan de machine, waardoor u ze gemakkelijk kunt vervangen. Bovendien kunt u de positie van het snijmes tijdens het snijden lichtjes bijstellen. U kunt dus meteen ingrijpen en zo extra kosten vermijden.

 

Handige opties

De Roland VS-300i heeft een ingebouwd verwarmingssysteem. U kunt echter een extra droging installeren om het droogproces te versnellen. Roland DG raadt deze OndS-droging aan als u witte of metallic inkt gebruikt. Op alle VS-i-toestellen kan bovendien een geavanceerd oprolsysteem worden geplaatst waardoor u grote printopdrachten zonder problemen kunt afwerken.

Drie modellen

De VS-640i kan materiaal met een breedte tot 163 cm laden. De VS-540i gaat tot 137 cm breed en de VS-300i is met zijn 76 cm de kleinste uit de reeks. Kies het model dat het best aansluit op uw wensen en eisen. De VS-640i en 540i zijn ideale toestellen om signalisaties, banners, autostickers/wraps en raamstickers te maken. De VS-300i is een uitstekend productietoestel voor stickers, labels en hittetransfers voor textiel.

 

Nieuwste inkt

ECO-SOL MAX2 werd bekroond met een EDP Award voor Beste Nieuwe Generatie Solventinkt Technologie. Het is de nieuwste generatie van Roland DG’s gelauwerde eco-solventinkt. De inkt scoort zeer hoog op alle relevante vlakken: de levensduur bij buitengebruik, de krasvastheid, de chemische resistentie en het kleurenbereik. Bovendien is de inkt compatibel met de ruimste waaier aan printmedia in de markt. Dankzij zijn nieuwe samenstelling creëert de inkt nog scherpere beelden. Verder is ECO-SOL MAX2 volledig nikkelvrij.

 

Sneller wit en metallic printen

De Roland VS-300i haalt hogere printsnelheden bij het printen van wit en metallic. Voor wit haalt de VS-i ongeveer 1,5 keer de printsnelheid van zijn voorganger en voor metallic ongeveer 2 keer. De toestellen hebben bovendien een automatisch inktcirculatiesysteem voor witte en metallic inkt. Dit systeem voorkomt dat pigmentdeeltjes in de inkt neerdalen.

 

Geleverd met VersaWorks

Alle Roland-printers worden geleverd met VersaWorks. Met deze software kunt u op een gemakkelijke manier metallic patronen printen. U selecteert gewoonweg een van de 25 beschikbare patronen en de software doet de rest. Speciale effecten creëren is dus een fluitje van een cent! VersaWorks heeft bovendien een bibliotheek met 512 metallic kleuren. U kiest simpelweg een kleur en na enkele minuten ziet u de schitterende resultaten al uit de printer rollen.

Bron: website Roland