• Play video

Roland XT-640S-F

On-demand textielprinten voor kleding en stoffen

  • Kan katoen, wit polyester, jeansstof en lederen bedrukken*
  • Inktconfiguratie: Cyaan, Magenta, Geel, Zwart, Wit
  • Printresolutie: Max. 1440 dpi

Verkrijgbaar in 3 bedformaten:

XT-640S-F200 1696 (B) x 2090 (D) mm
XT-640S-F300 1696 (B) x 3090 (D) mm
XT-640S-F400 1696 (B) x 3818 (D) mm


Lease mogelijkheden tot 60 maanden!

Offerte of demo aanvragen

De XT-640S-F is ideaal voor kledingprinters, kledingfabrikanten of voor wie gepersonaliseerde stoffen produceert. Het is verkrijgbaar in 3 maten met een vacuümtafel inbegrepen, samen met een optioneel jigsysteem waarmee tot 6 kledingstukken in één enkele workflow kunnen worden bedrukt. Een bulkinktsysteem van 1 liter is beschikbaar voor lagere printkosten en probleemloze printruns. Gebruikers kunnen rechtstreeks printen op katoen, katoenrijke stoffen, wit polyester, denim, leer* en meer.

Van kledingstukken tot stoffen

Van mode, interieurs, sport en vrijetijdskleding en straatkledij, met de XT-640S-F kunt u flexibel inspelen op een reeks uiteenlopende vereisten, en zo innovatie in textiel en nieuwe bedrijfsideeën stimuleren. Printen op katoen, katoenrijke stoffen, wit polyester, jeansstof, leer* en nog veel meer.

* Wegens de grote verscheidenheid van het beschikbare leder moet deze stof worden voorbehandeld en getest.

Verkrijgbaar in 3 bedmaten

De Texart XT-640S-F is, verkrijgbaar in 3 bedmaten, met inbegrepen vacuümtafel.

De verschillende bedlengteopties zijn: 2090mm (F200), 3090mm (F300) en 3818mm (F400); de vacuümtafel houdt de stof/het kledingstuk veilig op zijn plaats tijdens het printen. Afhankelijk van de vorm en het type stof/kledingstuk kan extra bevestiging nodig zijn.

Keuze van inkttoevoersysteem

Patronen van 500 ml of een optioneel bulktinktsysteem van 1 liter met witwirculatie Met het bulkinktsysteem kunt u lagere printkosten realiseren en de dagelijkse taken tot een minimum beperken door de toevoer van witte inkt te automatiseren.

Jigsysteem voor meerdere kledingstukken

Met de optionele docking base en het jigsysteem kunt u tot 6 kledingstukken in één stap bedrukken. De jigconfiguraties zijn geschikt voor 6 kleine, 4 middelgrote of 2 grote kledingstukken. Dit alles kan tegelijkertijd met het printen op stukken stof op het hoofdbed plaatsvinden.

Certificeringen

De inkt die wordt gebruikt in de XT-640S-F textielprinter is ECO PASSPORT by OEKO-TEX® gecertificeerd. ECO PASSPORT by OEKO-TEX® gecertificeerd. Dit betekent dat hij vrij is van schadelijke chemicaliën en stoffen en een milieuvriendelijke oplossing biedt voor u en uw klanten.

Commerciële wastestprestaties

De prints die door de XT-640S-F worden geleverd, zien er natuurlijk uit en voelen natuurlijk aan en presteren uitstekend in commerciële wastests, waardoor uw klanten kunnen rekenen op duurzame printresultaten en vertrouwen. Wastestcertificaten zijn op verzoek verkrijgbaar.

Eigenschappen van de Roland XT-640S-F

Print op zowel kledingstukken als stoffen

Een flexibele Direct-to-Textile en Direct-to-Garment oplossing voor het printen op zowel kledingstukken als stoffen. Hiermee kunt u afbeeldingen maken op katoen, katoenrijke mengsels, wit polyester, jeansstoffen, leer* en nog veel meer.
Deze hybride machine stimuleert textielinnovatie en vergroot de flexibiliteit omdat meerdere toepassingen op een enkele machine kunnen worden uitgevoerd.
Bevrijd van de beperkingen van meer restrictieve oplossingen.

 

Een veelzijdige optie voor opschalende bedrijven

De F-Serie is een flexibele printer, ontworpen voor kleine productie series, om naast bestaande en traditionele productiemethoden te worden gebruikt. Er zijn geen opstartkosten en een eenvoudige digitale workflow zorgt voor lage productiekosten en een snel rendement op de investering, met realistische printkosten van ongeveer €0,50 per kledingstuk**

** Prijzen gebaseerd op het printen van Wit + CMYK met gebruik van 300x400mm jig, 720×720 resolutie. De resultaten kunnen variëren.

 

Nieuwe ErgoSoft Roland RIP software

De Texart XT-640S-F werkt met de nieuwste ErgoSoft Roland DG RIP (een optionele aankoop) om de gebruikersinterface te verbeteren en de productieworkflow te verhogen. Bespaar tijd en geld met handige functies zoals de optie om achtergrondkleuren te verwijderen om inktverspilling te voorkomen, en een auto-white generator functie waarmee u witte gegevens gemakkelijk in de RIP kunt creëren.

On-demand digitale oplossing

Produceer sterk gepersonaliseerde eenmalige producten of kleine oplagen met een snelle doorlooptijd op aanvraag, als alternatief voor of aanvulling op andere methoden, zoals zeefdruk. U zou het beste van twee werelden kunnen hebben door uw bestaande zeefdruk uit te breiden met de digitale on-demand oplossing die de Texart XT-640S-F biedt.

 

CMYK en high-density Witte inkten

Produceer levendige en toch natuurlijke effecten op witte en gekleurde kledingstukken of stoffen met inkten die speciaal zijn ontwikkeld voor direct-to-textile printen. De prints hebben een natuurlijke look en feel en behalen uitstekende resultaten in commerciële wastests. Bovendien zijn onze inkten ECO PASSPORT door OEKO-TEX® gecertificeerd – ideaal voor klanten die een milieuvriendelijke oplossing willen.

 

Roland DG Care – Totale gemoedsrust

De Texart XT-640S-F is gebouwd om jarenlang betrouwbaar dienst te doen en wordt geleverd met een jaar originele RolandCare-garantie.