• Play video

TrueVIS VF2-640

  • Printen op media tot 1.625 mm breed;
  • FlexFire-printkoppen;
  • TR2-inkten met oranje én groen;
  • True Rich Colour 2.

Lease mogelijkheden tot 60 maanden!

Offerte of demo aanvragen

Geniet met de TrueVIS VF2-640 van de schitterende combinatie van super levendige TR2-inkten inclusief het nieuwe Groen én Oranje. De True Rich Colour 2 zorgt voor een betere prestatie van de inkten en uw printer. Zo geniet u van een ongeëvenaard kleurengamma en produceert u kleuren die tegelijkertijd levendig en natuurlijk ogen.

Breng uw bedrijf naar een hoger niveau met True Rich Color 2


Om volledig te profiteren van de superieure kleurweergave van de VF2-640 en het bredere kleurengamma van de nieuwe TR2-inkten, hebben we een nieuwe True Rich Colour ontwikkeld. Nu kunt u levendige kleuren combineren met neutrale grijstinten, vloeiende overgangen en natuurlijke huidtinten om werkelijk verbluffende prints te creëren. Het resultaat is een ongeëvenaarde printkwaliteit voor duurzame graphics.

FlexFire-printkoppen


De vier Roland DG FlexFire printkoppen maximaliseren de printprestaties, zodat u de hoogste snelheden, neutrale grijstinten, levendige kleuren en gladde huidtinten produceert.

Oranje en Groen voor extra kleurnauwkeurigheid


Vergroot uw kleurengamma met nieuwe TR2-inkten Oranje en Groen. Oranje voegt in het algemeen een hogere zichtbaarheid en impact toe aan uw design en zorgt tevens voor een warme, positieve sfeer. Groen zorgt voor  een natuurlijker gevoel van comfort en wekt vertrouwen op, voor een soepele communicatie.

Om het effect van deze nieuwe kleureninkten te maximaliseren, hebben wij een nieuwe Multi-Process Colour Function ontwikkeld om het gebruik van Oranje en Groen als proceskleuren mogelijk te maken, voor een rijkere visuele expressie.

Snelle en eenvoudige Spot Colour Matching


Standaardkleuren zoals Pantone® of DIC kunnen met behulp van de Roland Colour System Library snel worden gematcht met zeer nauwkeurige resultaten. Met ongeveer 260 nieuwe referenties voor Oranje naar Rood en voor Blauw naar Groen kunnen specifieke printopdrachten, die voorheen als moeilijk of zelfs onmogelijk werden ervaren, nu bijzonder accuraat worden geproduceerd.

Oranje proceskleuropties bieden de mogelijkheid om specifieke oranje tinten heel nauwkeurig te matchen met behulp van de circa 142 hiervoor bestemde spotkleuren in onze Roland Color System Library.

Groene proceskleuropties bieden de mogelijkheid om specifieke groentinten heel nauwkeurig te matchen met behulp van de circa 122 nieuwe hiervoor bestemde spotkleuren in onze Roland Color System Library.

Toepassingen

Eigenschappen van de TrueVIS VF2-640

Nieuwe TrueVIS TR2-inkt voor levendige kleuren

Vergroot uw kleurengamma met TR2-inkten in CMYKLcLmLk en Wit, alsook Oranje en Groen.

 

Nozzle-Mask-functie

De VF2 biedt natuurlijk de bekende Roland betrouwbaarheid en is ontworpen om u continu aan het werk te houden. In het onwaarschijnlijke geval van een geblokkeerde printkop kunnen gebruikers aangeven welk deel van de printkop moet worden gebruikt, waardoor de productie met minimale impact kan worden voortgezet in afwachting van de komst van een RolandCare-technicus.

VersaWorks 6 Software voor een efficiënte productie

Een intuïtieve interface voor snel en eenvoudig printen, geavanceerde variabele data-functie en 64-bits native ondersteuning voor de snelle, nauwkeurige verwerking van bestanden.

 

Roland DG Mobile Panel 2

Voor een slimmere, naadloze werking kunt u met het Roland DG Mobile Panel veel nuttige bedieningsfuncties uitvoeren, waaronder testprints en schoonmaken, terwijl u de gebruikershandleiding vanaf uw smartphone of tablet raadpleegt via een Bluetooth-verbinding.