Bedankt

Bedankt voor uw aanvraag. Binnen een aantal minuten ontvangt u de catalogus via de mail. Mocht dit niet het geval zijn, kijkt u dan in de spamfolder van uw mailbox.

.

De gloednieuwe Roland GR2 snijplotter!

Nu is het moment aangekomen om uw bedrijf te laten groeien door een groter aanbod van producten en een snellere, betrouwbaardere dienst te leveren. De Roland GR2 serie grootformaat snijplotters zijn gebouwd om naadloos in uw print-then-cut workflow te passen en vanaf de eerste dag snelle, ongeƫvenaarde resultaten te leveren.

Kies de juiste UV-printoplossing

Om u te helpen bij het kiezen van een UV-printer hebben wij dit nette overzicht met alle UV-printoplossingen. Wij hopen dat u d.m.v. van artikel een beter idee krijgt over welke UV-printer het beste past bij uw bedrijf.

Nieuwe DTF, DTG printers & hittepersen!

We zijn trots om jullie het volgende aan te bieden in ons assortiment. De B-Max Transfer Pro is een DTF printer dat zorgt voor een massaproductie van transferprints. We zijn een samenwerking aangegaan met Ricoh en bieden nu hun volledige DTG printer line-up. Ook hebben wij nieuwe Bizon persen met een prachtige prijs/kwaliteit verhouding.