Bedankt

Bedankt voor uw aanvraag. Binnen een aantal minuten ontvangt u de catalogus via de mail. Mocht dit niet het geval zijn, kijkt u dan in de spamfolder van uw mailbox.

.

RI-DEFEND – Antibacterieel laminaat

De folie is bedoeld ter bescherming van prints en als coating voor alle oppervlakken die intensief worden gebruikt door het publiek, voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Het zorgt voor een barrière tegen bacteriën op o.a. afbeeldingen, deuren, handgrepen, ramen, tafels, stoelen, displays, touchscreens.

Man Academy breidt uit!

Interesse in een opleiding in ons trainingscentrum? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. Voor opleidingen op locatie, gelieve ons te contacteren voor meer informatie en prijzen.

Grafityp heeft nu ook gegoten folie voor apolaire ondergronden

Veel wagens hebben nog “apolaire” kunststof onderdelen – denk daarbij aan bumpers, spiegels, enz. – die speciaal vuilafstotend gemaakt zijn. Een standaard wrapfolie kleeft hier onvoldoende op. Speciaal voor deze ondergronden biedt Grafityp nu een gegoten printfilm met een Super High Tack lijm aan, referentie S838SHT