Verregaande en duidelijke Care-pakketten geven gemoedsrust

Al onze toestellen zijn uiterst betrouwbaar en gaan jarenlang mee. Voor het onderhoud en eventuele herstellingen bieden we bovendien omvangrijke Care-pakketten aan. Onze Care-pakketten dekken alle kosten die gepaard gaan met onderhoudsbeurten en herstellingen: onderdelen, werkuren  én voorrijkosten zijn gedekt. U mag dus met een gerust gemoed aan de slag gaan.

We bieden Care-pakketten aan voor onze printers (met en zonder snijfunctie) en de MDX PRO-serie van modelleermachines.

Care-pakketten voor printers

Deze Care-pakketten bieden een garantie op hardware en printkoppen (beperkt*). U kunt tot zes maanden na aankoop van uw printer intekenen op dit Care-pakket. Let wel: u kunt enkel een Care-pakket aankopen als u originele Roland-inkten gebruikt.

U tekent in voor drie of vier jaar. Indien u kiest voor drie jaar en u later toch een vierde jaar wenst, kunt u een verlenging aanvragen, maar het is voordeliger meteen in te tekenen voor vier jaar.

Wat extra handig is: ons team contacteert u automatisch om de zes maanden voor een onderhoudsbeurt. U hoeft hier zelf niet aan te denken.

Care-pakketten voor modelleermachines

De Care-pakketten voor de MDX PRO II-serie bieden een garantie op hardware en slijtageonderdelen (beperkt**). U kunt tot 12 maanden na aankoop van uw MDX-540 freesmachine intekenen op zo’n 3D PRO Care-pakket. Het pakket heeft een maximale looptijd van vijf jaar.

Wat extra handig is: uw Roland Service Center contacteert u automatisch om de 12 maanden voor een onderhoudsbeurt. U hoeft hier zelf niet aan te denken.

Het Man Care Program Bespaart

Met het MAN Care Program voeren onze technici elk half jaar (preventief) onderhoud uit aan uw machine. op deze manier bent u gegarandeerd dat u het maximale uit uw machine blijft halen. Tevens zouden ze uw machine hardware en softwarematig up to date. Het MAN Care Program zorgt ervoor dat u geen omkijken heeft naar uw Roland Machine.

* Beperkte vervanging betekent dat printkoppen worden vervangen; dit enkel als het defect niet veroorzaakt is door verkeerd gebruik of door contact met de media.
** Beperkte vervanging betekent dat slijtageonderdelen worden vervangen; dit enkel als het defect niet veroorzaakt is door een verkeerd gebruik.