Wide Format Ink Jet Print Media


Premium serie van print media voor het gebruik met eco-solvent, solvent, uv en latex printers. Voor een breed bereik van applicaties zoals reclame, decoratief of promotioneel gebruik.

RI-FIX Range


RI-FIX,  een PVC, verkrijgbaar in wit en transparant, met een eenvoudig verwijderbare lijmlaag, ideaal voor kort of normaal binnengebruik, zoals op de buitenkant van een etalage in een winkelcentrum.

Muur_films

Wall Graphics


Een complete range van hoogwaardige vervormbare PVC films voor muurdecoratie. De perfecte oplossing voor zowel indoor als outdoor toepassingen zoals supermarkten, hotels, restaurants, cafe’s etc.

Vehicle Wrapping Media


Voertuig decoratie en fleet marketing zijn een relatief nieuw en snelgroeiende markt. Deze markt vereist een indrukwekkende, langdurige, kostenefficiënte èn in het oog springende media. Vehicle Wrapping Media biedt hier de oplossing.

Ink Jet Eco-Green Print Media


Een milieubewust alternatief voor de traditionele vinyls. Ideaal voor in- en outdoor toepassingen, zoals raamdecoraties, posters, reclameborden, etc.

Overlaminating Films


Een uitgebreide serie van kwaliteit films, die zijn ontwikkeld voor het overlamineren, beschermen en verbeteren van de uitstraling van uw print media.

Mounting Films


Speciaal ontwikkelde dubbelzijdig klevende films. Voor het zelfklevend maken van niet zelfklevende ondergronden, zoals foto’s, textiel, panelen, etc.