TIP: RI-DEFEND – Antibacterieel polymeer laminaat


RI-DEFEND is een glanzend polymeer laminaat voorzien van een permanente lijmlaag en antibacteriële eigenschappen. De folie is bedoeld ter bescherming van prints en als coating voor alle oppervlakken die intensief worden gebruikt door het publiek, voor zowel binnen- als buitentoepassingen. De beste keuze voor het creëren van een onzichtbare barrière tegen bacteriën op o.a. afbeeldingen, deuren, handgrepen, ramen, tafels, stoelen, displays, touchscreens. Ook geschikt voor oppervlakken die een hoog niveau van hygiëne vereisen, zoals ziekenhuizen en laboratoria.

Vehicle Wrapping Media


Voertuig decoratie en fleet marketing zijn een relatief nieuw en snelgroeiende markt. Deze markt vereist een indrukwekkende, langdurige, kostenefficiënte èn in het oog springende media. Vehicle Wrapping Media biedt hier de oplossing.

Ink Jet Eco-Green Print Media


Een milieubewust alternatief voor de traditionele vinyls. Ideaal voor in- en outdoor toepassingen, zoals raamdecoraties, posters, reclameborden, etc.

Overlaminating Films


Een uitgebreide serie van kwaliteit films, die zijn ontwikkeld voor het overlamineren, beschermen en verbeteren van de uitstraling van uw print media.

Mounting Films


Speciaal ontwikkelde dubbelzijdig klevende films. Voor het zelfklevend maken van niet zelfklevende ondergronden, zoals foto’s, textiel, panelen, etc.