MAGNETIZE YOUR WORLD

Ontdek zelf de eenvoud van Magnetische signage met het MAN Magnetic System. Signage is nog nooit zo makkelijk geweest.

Dit systeem bestaat uit de volgende onderdelen:

MAN Magnet Wall Film

De MAN Magnet Wall (WM300) is een zelfklevende ondergrond met een magnetische bovenlaag. Man Magnet Wall is eenvoudig aan te brengen op het oppervlakte dat u magnetisch wilt maken. Op deze manier vormt de MAN Magnet Wall de meest geschikte onderlaag voor de MAN Steel Film. De film is perfect voor gebruik in een in-store milieu.

MAN Steel Film

Is een eenvoudig beprintbare film voor elk soort printer zoals eco solvent, solvent, latex uv en dye. De steel film kan in elke vorm gesneden worden op uw snijplotter of print & cut systeem. Door de MAN Steel Film aan te brengen op de Magnet Wall heeft u zonder enige moeite prachtige signage op uw indoor oppervlakte. Ook gebogen oppervlaktes zijn eenvoudig te signeren door de flexibele en dunne laag MAN Steel Film.

Voordelen voor u:

Breed inzetbaar

De MAN Magnet Wall in combinatie met de MAN Steel Film is breed inzetbaar voor verschillende signage toepassingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: interieurdecoratie, etalagedecoratie, beurstoepassingen, seizoensgebonden campagnes, point of sale toepassingen en nog veel meer!

Meerdere lagen

Met de MAN Steel Film ST300 kunt u meerdere lagen over elkaar plakken. Nieuwe collectie binnen? Korting op een product? Laat het uw publiek meteen weten met duidelijke signage. MAN Steel Film ST300 kan met elke situatie overweg!

Eenvoudig te beprinten

De MAN Steel Film bevat een vinyl bovenlaag. Deze laag maakt de MAN Steel Film optimaal om te beprinten op solvent, eco-solvent inkjet, UV, dye based, pigment en latex printers van vandaag de dag.

Milieuvriendelijk

De MAN Steel Film is zeer milieuvriendelijk. Zowel de stalen coating als de printbare bovenlaag zijn van milieuvriendelijk materiaal. Daarnaast is de MAN Steel Film volledig recyclebaar.