Roland Texart RT-640M

The Roland Texart RT-640M is een multifunctionele grootformaat sublimatieprinter, ontworpen zodat u met één betaalbaar apparaat direct op transferpapier en direct op textiel kunt printen. De RT-640M is de beste keuze voor grote productie op korte termijn en biedt maximale diversiteit, flexibiliteit en uitstekende printkwaliteit.

BIZON S-Serie

De BIZON S-serie is de nieuwste super grootformaat inkjet printers in ons assortiment. Een ongekende combinatie van snelheid en topkwaliteit, en dit alles in het supergrote formaat tot 3.30 meter breed.

Roland XT-640

Met de vele toepassingen van de Roland Texart XT-640 print u op sport- en vrijetijdskledij, soft signage, interieurdecoratie, promotiemateriaal, etc. U creëert allemaal nieuwe kansen voor uw organisatie.

Roland Texart RT-640

De Roland RT-640 sublimatieprinter levert een uitstekende kwaliteit en levendige kleuren. De Roland RT-640 is een echte meerwaarde voor uw bedrijf

Roland RF-640 4C & 8C

De Roland RF-640 biedt productiviteit en betrouwbaarheid tegen een zeer scherpe prijs. Met deze vier en acht kleuren printer maakt u de mooiste prints tegen een hoge snelheid én lage kosten.