Ontdek de mooie, rendabele wereld van gepersonaliseerde interieurdecoratie met de Roland EJ-640 DECO; de ecologische grootformaatprinter met inkt op waterbasis. De EJ-640 DECO is de perfecte partner voor u om prachtig behang op maat, wandbekleding, raamgordijnen, lampenkappen en nog vele andere unieke decoratietoepassingen digitaal te printen.

Waar kunt u eigenlijk de EJ-640 DECO voor gebruiken?

Creëer digitaal geprint behang op maat en prachtige muurgraphics. Van kleine on-demand bestellingen tot korte en middellange oplages en toonaangevende reeksen met onbegrensde patroonreproducties. De EJ-640 DECO is ook zeer geschikt voor drukproeven en samples.

Help uw klanten huizen of bedrijfsruimtes op te frissen met verbluffende wandgraphics. Met de EJ-640 DECO print u scherpe, kleurnauwkeurige muurlogo’s en -foto’s, klassieke art designs of kleurrijke afbeeldingen die écht opvallen.

Gebruik de EJ-640 DECO om prachtige ontwerpen te printen op stoffen voor lampenkappen. Lampenkappen op maat kunnen echt indruk maken in een interieur als een opvallend uniek item of als voortzetting van een patroon of thema dat ook reeds op het behang wordt gebruikt. Verlichting maakt uw gedurfde ontwerp nog oogverblindender.

De milieuvriendelijke prints van de EJ-640 DECO-printer zijn ideaal voor kleurrijke en duurzame decals voor kinderkamers, ziekenhuizen en speelruimtes. Combineer uw EJ-640 DECO met een Roland-snijplotter voor gepersonaliseerde vormen en afmetingen.

De veelzijdige EJ-640 DECO is perfect voor rolgordijnen, vouwgordijnen, verticale jaloezieën, raampanelen en zonneschermen. Druk duurzame, kleurrijke afbeeldingen, patronen en logo’s af die lang meegaan dankzij de hoge weerstand van de inkten tegen UV- en lichtstraling.

Spannende decoratieve interieurs stoppen niet bij de muren – op maat gemaakte plafonddecoratie zou de volgende grote interieurtrend kunnen zijn. Neem een voorsprong met de EJ-640 DECO-printer – creëer unieke, verbluffende plafond-effecten met extra verlichting. Perfect voor trendsettende interieurs voor restaurants en hotels.

Voorzie canvassen van opvallende, commerciële kunstwerken voor de decoratie van kantoren, hotels en winkelruimtes. Bied uw klanten de mogelijkheid om canvassen met hun eigen foto’s te bedrukken zodat ze deze thuis kunnen tentoonstellen. De EJ-640 DECO is compatibel met een reeks commercieel verkrijgbare canvasmaterialen in een selectie van korrels en texture.

Breid uw portfolio uit met een reeks nieuwe kunsttoepassingen, limited edition posters en afdrukken die geprint zijn op een grote verscheidenheid aan zuurvrije, matte, halfglanzende en glanzende papiersoorten.

eigenschappen-ej-640-deco-milieuvriendelijk

Milieuvriendelijke productie

De EJ-640 DECO biedt een levendige kleurweergave met een uitstekende compatibiliteit met recyclebare materialen op papierbasis en heeft het A+ label (AgBB-criteria) voor luchtkwaliteit binnenshuis. Hierdoor is de EJ-640 DECO een milieuvriendelijke optie voor u en uw klanten.

eigenschappen-ej-640-deco-printkwaliteit

Verbluffende printkwaliteit

Van uw dubbele CMYK EJ-640 DECOprinter mag u prints van uitstekende kwaliteit verwachten met een maximale resolutie van 1440dpi, hoge snelheden en Variable Dot Control voor vloeiende overgangen en diepe saturatie.

eigenschappen-ej-640-deco-besparen

Bespaar tot 50% op uw productiekosten

Gebruikt u een latex- of UV-toestel? Door over te stappen op de EJ-640 DECO kunt u uw bedrijfskosten voor de productie van interieurproducten, behangpapier en korte termijn graphics aanzienlijk verlagen. U kunt uw productiekosten tot wel 50% verlagen ten opzichte van vergelijkbare technologieën.

Duurzame printkoppen

De EJ-640 DECO is voorzien van precisie-printkoppen die speciaal zijn ontworpen voor een hoge output. Zonder de constante vervanging van printkoppen zoals bij andere vergelijkbare systemen, kunt u genieten van echte kleurconsistentie bij lang printwerk en herhalingswerk.

De EJ-640 DECO heeft ook een driedelig wissersysteem dat is ontwikkeld om de hechting van inkt rond de randen van de printkop aanzienlijk te verminderen, waardoor de slijtage afneemt en de levensduur nog verder stijgt.

Geef uw veelzijdigheid een boost

In tegenstelling tot andere printers geniet u met de EJ-640 DECO van drogen op lage temperaturen dat de output op vele materialen gemakkelijker maakt.

Naast de mogelijkheid om speciale producten aan te bieden, kunt u goedkopere media gebruiken om de productiekosten verder te verlagen.

Gecertificeerd voor maximale veiligheid, duurzaamheid en prestaties

De EJ-640 DECO voldoet aan de AgBB-criteria voor de gezondheidsevaluatie van VOS-ontgassing voor gebruik binnenshuis en heeft de classificatie A+ (zeer lage emissie – in een schaal van A+ tot C, hoge emissie).

EJ-640 DECO-inkt heeft de geaccrediteerde OEKO-TEX® ECO PASSPORT-certificering gekregen en voldoet daarmee aan specifieke eisen op het gebied van duurzaamheid, veiligheid en naleving van de wettelijke voorschriften.

EJ-640 DECO-inkt, die voldoet aan de EN15102-normen beschreven in EN233, is zeer wasbaar en biedt een superieure kleurvervagingsbestendigheid bij blootstelling aan licht.

De EJ-640 DECO is compatibel met een reeks van behangmaterialen, waaronder FSC-goedgekeurde duurzame media.

Eigenschappen van de Roland EJ-640 DECO

Geschrankte printkoppen

De geschrankte printkoppen van de EJ-640 DECO bewegen in een grote printvoortgang voor een verhoogde productie en volgen een gespiegeld patroon om de kans op banding te verminderen.

 

Vooraan gemonteerde opname-eenheid

De opname-rol kan zware media tot 50 kg ondersteunen.

 

Snelle droging voor snelle levering

Bied uw klanten printen, afwerken en leveren op dezelfde dag met EJ-640 DECO. Door de sneldrogende inkten zonder ontgassing kunt u met een gerust hart snelle doorlooptijden bieden en tijdkritische opdrachten afsluiten.

Snelle en eenvoudige installatie

Het ontwerp van de EJ-640 DECO maakt het mogelijk om snel en eenvoudig van rol te wisselen voor een minimale uitvaltijd tussen de prints, terwijl de grote rolcapaciteit het wisselen van de media tot een minimum beperkt.

 

Roland Intelligent Ink Switching (RIIS) voor ononderbroken productie

Met 1 liter van elke kleur aan boord kan het RIIS-systeem automatisch overschakelen naar een back-up cartridge tijdens het printen zonder onderbreking of tussenkomst van de operator. Lege cartridges kunnen ook tijdens de productie worden vervangen.