De VersaUV S-serie vlakbedprinters zijn zeer veelzijdig wanneer u UV wilt printen. Deze manier van produceren gaat veel verder dan het traditionele kleurendrukwerk en conventionele substraten. Met de S-serie kunt u direct CMYK plus wit en gloss printen op vrijwel elke stijve of flexibele substraat of voorwerp tot 200 mm dik en 100 kg/m² zwaar. Met de Roland VersaUV S serie kunt u nu prachtige prints maken op voorwerpen welke voorheen niet mogelijk waren.

Eigenschappen van de Roland VersaUV S serie flat

Eindeloze toepassingsmogelijkheden met de Roland VersaUV S serie

Open een wereld van nieuwe zakelijke kansen. Verken boeiende nieuwe markten. Print op conventionele en niet-conventionele voorwerpen, voor binnen- en buitengebruik. De Roland VersaUV S serie vlakbed is ideaal voor de volumeproductie van gepersonaliseerde goederen en items met een bedrijfsmerk dat vroeger met zeef- of tampondruk werd geproduceerd. Creëer meer dan eenvoudige blokkleuren en teksten en lever full-colour kwaliteitsvolle fotografische afbeeldingen, logo’s en meer. Print ook op ongewone voorwerpen zoals meubels, muziekapparatuur, elektrische artikelen en nog veel meer. Het robuuste ontwerp en de zware bedden zijn gebouwd voor grote signalisatie en graphics voor tentoonstellingen, opvallende verkoopdisplays, industriële markeringstoepassingen, verpakkingsprototypes en zoveel meer.

 

Roland VersaUV S serie produceert unieke kwaliteitsproducten

Voor een krachtige visuele impact op interieurontwerpen, verkoopdisplays, kunst, promotieartikelen en enkel- of dubbelzijdige signalisatie kan de S-serie vlakbed prachtige speciale effecten printen zoals texturen en reliëf effecten met ECO-UV-witte en gloss inkt.

De Roland VersaUV S serie maakt uw productie nog flexibeler

Met een keuze uit een breed scala van bedgroottes (1625 x 3883mm) en een meerzonevacuüm leveren printers uit de Roland VersaUV S Serie constante, onovertroffen kwaliteitsdrukwerk op dunne en dikke substraten – printfolies voor het verpakken van prototypes voor één opdracht en daarna een zware plaat voor een verkoopdisplay. De unieke lage droogtemperatuur van de UV-inkt van Roland zorgt ervoor dat de S-serie vlakbed ideaal is om te gebruiken met een groot aantal standaardsubstraten en niet-conventionele materialen zoals acryl, kunststof, hout, glas, leer, metaal en meer.

 

Pas de Roland VersaUV S serie aan op uw productiebehoeften

Of u nu uw productiecapaciteit van gepersonaliseerde telefoonhoesjes wenst te verhogen of wilt printen op marmeren platen, er is een Roland VersaUV S serie vlakbed die perfect past bij uw budget, werkruimte en productie-eisen van alle formaten.

Beschikbaar in 4 bedmaten:
LEC-330S-F200: 762 x 2090 mm
LEJ-640S-F200: 1625 x 2090 mm
LEJ-640S-F300: 1625 x 3090 mm
LEJ-640S-F400: 1625 x 3818 mm

 

Bron: Roland DG